Hur att lagra Gas burkar

Det är praktiskt att hålla några gallon bensin hemma för gården arbete, en backup generator eller valfritt antal andra ändamål, är bensin mycket explosiva och farliga. Korrekt lagring av bensin är nödvändigt om du vill behålla din hem och familj säker. Om du vidta rätt åtgärder och ha vissa gemensamma säkerhetsbestämmelser i åtanke, kan lagring av bensin kanistrar hemma emellertid säker och praktisk.

Instruktioner

•Kontrollera din gas burkar och se till att de är fria från skador och certifierade att lagra bensin säkert. Det kommer att säga på behållaren om behållaren är godkänd för lagring av bensin. Använd inte någon annan behållare för lagring av bensin. En icke godkända behållare kan skadas av bensinen, läcka eller punktering.

•Bestäm var att lagra gas burkar. Området måste vara sval, väl ventilerad och ej i direkt solljus. Aldrig förvara gas inuti ditt hem eller källaren. Om möjligt, förvara den i en separat byggnad, garage eller andra yttre struktur. Platsen måste vara från eluttag, om möjligt.

•Fyll och lagra endast några gasbehållare i taget. Lagra mer än 10 till 15 burkar på din egendom är farligt och kan bryta mot gas lagring koder i ditt tillstånd. Prata med en brand officiella eller din lokala brandkåren för mer specifika detaljer om gas lagring koder i ditt område.

•Placera gas stabilisator i bensin så snart som möjligt. Bensin har en kort livslängd. Gas stabilisator förlänger detta och kan köpas på de flesta järnaffärer. Hålla din bensin lager i rotation att upprätthålla friskhet och användbarhet. Om en månad eller två går och du fortfarande inte använder gasen, lägga den i bilens bensintank och fylla på behållaren. Dålig gas kan skada en motor, så detta är viktigt.

•Regularly kontrollera gas burkar i lagring för skada, läckor eller tecken på slitage. Se alltid till att området är ventilerade.

Tips & varningar

  • Bensin är mycket farliga. Använd alltid rätt säkerhetsutrustning som handskar och skyddsglasögon vid hantering av gasbehållare.