Hur att lägga trägolv på förseglade konkreta

Hur att lägga trägolv på förseglade konkreta

Trägolv kan skapa en varm, rustik känsla i ditt hem när det görs korrekt. Många områden i hemmet kommer att ha betong installeras som ett undergolv. Om betongen är förseglade, kommer fukt genom betongen från marken nedanför. Detta innebär att lägga till en ångspärr är onödigt. Förbereda konkreta undergolvet ordentligt innan du installerar din hardwood förhindrar problem med varp i framtiden. Även om din betong inte kan "svettas" fukt, kan temperaturförändringar skada lövträ på toppen.

Instruktioner

•Placera en 8-fot rak kant på golvet. Kolla längst ner på den rak kanten för låga ställen i golvet som inte rör. Tillämpa floor filler, tillgänglig från golv butiker, till den låga vinkeln med en spackel.

•Placera en bit av lövträ, anges på 1/4-tums undergolv av dörrkarmen. Skär dörrkarmen med en skåra såg och ta bort trä så trägolv och undergolvet passar under SIDOPOST.

•Unroll undergolvet på golvet. Tillämpa maskeringstejp på sidorna för att hålla det på plats spola mot väggen. Täta sömmarna av underlayment med underlayment seal tejpen från tillverkaren, med hjälp av bolagets instruktioner.

•Lay 1/2-tums mellanlägg, tillgänglig från de flesta järnaffärer, mot väggen. Placera din första körningen av styrelser på bortre väggen i rummet, mot de distanserna, knäppa tungor tillsammans. Placera den första raden i styrelser med "tunga" ut så nästa rad kommer att knäppa på.

•Håll i styrelserna för andra ro i 45 graders vinkel och fäst ihop räffla att tungan i första raden. Skär skivor så att lederna är vacklade som tegel.

•Placera en trä block i slutet av rader och Knacka försiktigt med en gummiklubba att säkra styrelser tillsammans.

•Placera en förra styrelsen avdragare, tillgänglig från järnhandeln eller med ditt golv kit, mellan väggen och i slutet av dina rader i rummet. Hit i slutet av avdragare från väggen att strama upp golvet.