Hur att kyla en 3.000 Sqare foten hus

Hur att kyla en 3.000 Sqare foten hus

Ett större hem vanligtvis kräver mer energi för att kyla. Enkla uppgraderingar till hemmet och landskapsarkitektur hjälper hålla hemmet svalare 3,000-square-foot utan att öka mängden energi du förbrukar. En utvärdering av ditt hem kan du identifiera områden som kan arbeta mot ditt kylsystem genom att låta ut kall luft eller misslyckas med att hindra värmen från att komma in i hemmet. Börja med lättare, billig kyla projekt och, om så önskas, arbeta upp till de alternativ som kräver en större investering.

Instruktioner

•Seal upp luckor runt fönster och dörrar till bättre innehåller den kylda luften från din luftkonditionering i hemmet. Använda spray skum att täta luckor runt ramar, gummilister på dörrar, och täta på windows. Använda metall tejp eller kanalen mastix tätningsmedel på lederna i din kanalsystemet för ytterligare hjälp för din central luftkonditionering enhet.

•Lägg till isolering till ditt hem för att hålla det svalt. Lägga till mer isolering av ytterväggar och på vinden för bästa resultat.

•Ställ upp din central air enhet. Har en erfaren värme och kyla entreprenör inspektera enheten för att säkerställa att det körs effektivt för att svalka din stora hem. Om ditt nuvarande system är föråldrad eller inte hålla hem sval, överväga en ny enhet som är specifikt för en 3 000-square-foot-hem.

•Paint ditt hem en ljus färg om det är för närvarande mörkt. Ljusa ytor på utsidan av din hemtjänst avleda värme från solen.

•Plant träd runt utsidan av ditt hem för att ge skugga som kyler huset. Eftersom träden ta flera år att ge en betydande mängd skugga, införliva buskar i hemmet att ge lite kylning och nära central air enhet för att köra mer effektivt. Om du skuggar luftkonditionering enhet, lämna tillräckligt utrymme för att låta luften strömma ordentligt. Vinstockar växer på sidan av hemmet kan också hjälpa till att hålla det svalt.

•Häng ljusa persienner och nyanser i din Fönstren, särskilt de som får direkt solljus. Hålla nyanser när fönstret tar emot direkt solljus.

•Limit värmealstrande aktiviteter inomhus under de hetaste delarna av dagen. Välj svalare tillagningsmetoder som grillning, hänga torka dina kläder istället för att använda torktumlaren och diska för hand till minska värmeproduktion.