Hur att komma förbi en rörelsedetektor

Hur att komma förbi en rörelsedetektor

Det händer oftare än du tror - du vandra in i ditt hem och inser att du har ställt in säkerhetssystemet. Du vill inte att stänga ditt larm, vakna din familj och föranledde ett samtal från polisen. Dessa rörelsedetektorer är avsedda att vara undefeatable, om det inte vore för en fördel: du vet var de är. Det är också en bra idé att testa din rörelsedetektorer så att du är bekant med den döda vinkeln och hur de fungerar.

Instruktioner

•Strömförbrukning i standbyläge fortfarande. Det ögonblick du inser att du måste komma förbi rörelsedetektor, stanna där du är och få ditt lager.

•Locate där rörelsedetektorer är. Tänk på att vissa detektorer kan placeras mitt emot varandra för att helt täcka ett område eller en Hall. De är oftast monterade i höga hörn av rum, pekar mot dörrar och fönster.

•Retrace dina steg bakåt, efter exakt hur du kom. Om du behöver ta en ny rutt, identifiera alla synliga detektorer innan du fortsätter.

•Stay nära väggarna som detektorerna placeras. De flesta detektorer har blinda fläckar direkt därunder, så väggen som de är monterade är praktiskt taget osynlig för dem.

•Flytta långsamt och bo låg längs det väggen. Ju lägre du är, desto mer utom räckhåll från den rörelsedetektor siktlinje. Se upp för andra rörelsedetektorer som kan stå inför i motsatt riktning.

•Crawl över öppna ytor. Vissa rörelsedetektorer är utformade med speciella "sällskapsdjur gränder," lämnar utrymme för mindre fyrfota djur att passera säkert under siktlinjen. Försök att hålla lägre än genomsnittlig storlek hund.

•Täcka ansikten av rörelsedetektorer med en bit papper eller kartong. Detta är inte en idiotsäker metod - det är helt enkelt en sista utväg. Mycket långsamt flytta hindret framför detektorns sensor och bifoga det försiktigt.