Hur att isolera en stål tillträdesdörren

Hur att isolera en stål tillträdesdörren

Stål posten dörrar är ekonomiskt, brandsäkra och tålig. Finns i en mängd olika färger och stilar, stål dörrar kan göras att se ut som trä, med fördelarna av stål. Extra säkerhet är en av de bästa funktionerna i en ståldörr. Det är dock viktigt att isolera din ståldörr väl, att hålla utkast från att komma in i hemmet. Själva dörren kan också överföra kalla in i huset om det är inte väl isolerad, men det finns åtgärder du kan vidta som hjälper.

Instruktioner

•Kontrollera dörren för korrekt installation. Dörren ska vara tätt i SIDOPOST, men inte så hårt att det inte svänga. Kolla gångjärnen för hängande och leta efter andra luckor. Återställa dörren om det inte är korrekt installerat.

•Använd gummilister runt dörrkarmen att förhindra utkast från att komma in runt sidorna av hemmet. Lägg upp längden på varje sida av dörren att räkna hur mycket du behöver. Välja en gummilister produkt lämplig för din plats, till exempel vinyl eller metall gummilister för regioner med strängare vintrar.

•Använd en dörr sopa längst ned i dörren att hålla utkast. Dessa är enkla att installera och kan justera för tröskelvärde för olika material.

•Fyll utrymmen runt dörrkarmen med spray skum isolering för att förhindra utkast från sipprar i runt dörren. Ofta är det svårt att avgöra exakt där ett utkast kommer från-- eller kan det finnas många små områden orsakar utkastet. Spray skum hamnar i dessa mindre utrymmen och sedan expanderar, fylla dem upp och skapa en effektiv barriär.

•Häng en filt över dörren i extremt kallt väder att förhindra överföring av kalla in i rummet. Hammare spik i genom toppen av filten och låt den hänga över dörren. Även om detta inte är den mest attraktiva lösningen och kan vara besvärligt att ta sig igenom, är det oerhört effektiv på att hålla kylan under de kallaste trollformler.