Hur att hitta fönsterbehandlingar i Seattle, Washington

Hur att hitta fönsterbehandlingar i Seattle, Washington

Hitta de perfekta fönster behandlingarna för ditt hem eller kontor kan vara en svår och tidskrävande uppgift. Att välja ett tyg design och behandling stil som är lämplig för din arkitektur och som inte kommer att gå i stil i ett par månader är faktorer att tänka på att hitta rätt fönster behandling. Seattle, Washington, är hemvist för företag som är ivriga att hjälpa dig att välja och installera ditt fönsterbehandlingar. Utforska dina alternativ och du kommer att se till att göra det bästa valet för windows.

Instruktioner

•Measure måtten på din windows eller har en professionell från en ansedd lokal design butik som Wessco persienner eller Pacific fönster beläggningar komma till ditt hem för att göra en kostnadsfri mätning. Bestäm vad du vill spendera på nya fönsterbehandlingar.

•Se tid för en gratis design samråd med Seattle fönster behandling butiken som kom att mäta dina fönster eller med en hem-förbättring butik. Sätta färg och tyg tygprover från ditt hem, om du har dem, att hjälpa i matchande färger. Överväga luftiga fönsterbehandlingar som tillåter mycket ljus passera för regnigt Seattle dagar. Bläddra showrooms för att se olika alternativ och specialsamlingar. På plats designers, som Apex inredning grupp, har mångårig erfarenhet av att hjälpa samla utseendet. Be om uppskattningar på de mönster som intresserar dig.

•Välj din favorit fönster behandling design. Köpa och Beställ ditt fönsterbehandlingar. Bekräfta leveransdatum.

•Installera fönsterbehandlingar själv eller har en professionell installera dem.