Hur att hitta en tapet mönster över 7 år gammal

Hur att hitta en tapet mönster över 7 år gammal

Det är något med vintage dekorationer i ditt hem som ger den som extra lite suave och charm. Om du vill hitta något lite retro eller är på marknaden för tapet som är verkligt vintage, är viktiga att leta på rätt ställen. Även om att hitta tapeter mönstret som talar bäst till dig och kompletterar ditt hem kan vara tröttande, är det definitivt värt besväret.

Instruktioner

•På din lokala antika lagra eller loppmarknad. Många av dessa butiker tillhandahåller en uppsjö av hem varor att välja mellan, inklusive tapeter. För att minska den tid du söker, fråga butiken eller monter ägaren om de har någon tapet.

• Besök eBay eller en annan online-auktion webbplats. Dessa typer av webbplatser kan för enkel sökning, så om du letar efter en specifik tapet märke eller stil, detta är ett utmärkt alternativ.

•Prova en hemsida som Wallusa.com eller Secondhandrose.com där de säljer avvecklad tapetmönster. Dessa platser ger en stor mängd äldre tapeter till rabatterade priser och är ofta en bra källa att gå till om du behöver täcka en stor väggyta.

Tips & varningar

  • Ha tålamod när man söker äldre eller avbrytas bakgrundsbilder. Också ställa massor av frågor. Någon kanske att guida dig i rätt riktning, även om de personligen inte har vad du söker efter.