Hur att hålla maskar av Broccoli

Hur att hålla maskar av Broccoli

Masken kål är en gemensam pest av broccoli anläggningen. Dessa maskar är kål mal larver, och de kan orsaka allvarliga skador på anläggningen. Larverna kommer att förbruka bladen på växten, och kan också förstöra huvudet broccoli. För att hålla maskar av broccoli, måste du först förstöra befintliga befolkningen. Sedan kan du förhindra ytterligare angrepp.

Instruktioner

•Kontrollera bladen för mask ägg. Kontrollera den toppar och bottnar på bladen. Skrapa bort eventuella ägg du hitta med nageln eller en tråkig smörkniv.

•Mix en pulveriserad insektsmedel som innehåller Bacillus thuringiensis (Bt) med vatten i en trädgård spruta, enligt paketet riktningar. Tillsätt 2 tsk av flytande diskmedel för att broccolin Bt pinnen.

•Spray broccoli växter med Bt insekticid (det är ofarligt för människor och djur). Blötlägg toppar och bottnar av alla löv och spraya broccoli huvuden tills de droppa. Vänta tre dagar för maskar att dö.

•Styr spelnivå trädgård i marken 4 inches på sidan av varje broccoli planta. Drapera anläggningen och bål med jordbruket fleece eller finmaskigt nät. Ankare nätstycket marken genom att placera små stenar på kanterna. Fleece eller nät kommer att hålla vuxna malar från växterna så att de inte kan lägga ytterligare ägg, men kommer att låta i solljus och tillåter luft att cirkulera.