Hur att hälla ett Cement golv för ett verktyg skjul

Verktyget skjul kan placeras på toppen av allt från en smuts golv på en betongplatta beroende på vad du kan ha råd eller vill ha. För hållbarhet är cementen ett bättre val, eftersom det är en hård yta som inte urholka som en smuts golv eller ruttna som ett trägolv. Om du planerar att hälla ett cement golv för projektet verktyget skjul, ger byggsatsen dig nödvändiga mätningar av golvet.

Instruktioner

•Dig ut ett område om ordet enligt de mätningar som krävs. Lägga till 3 inches i längd och bredd att rymma den trä ram som behövs för att hålla hällde cement. Gräva ner 6 inches på djupet med en platt-edged spade och jämna området ut lika platt som du kan. Använd ett vattenpass så kolla det.

•Fyll urholkad området med 4 inches av grus. Packa och kolla att det är nivå.

•Build en ram för resten av området urholkad. Skär 2-av-4 till mått som längd och bredd och borra dem ihop i ändarna med 3-tums skruvar. Knacka på stakes i marken längs utsidan av ramen, avstånd dem varje 2 fot. Borra fler skruvar genom insatserna och in i styrelserna. Detta håller ramen från bugande från pressa av cement.

•Placera tegel varje par fötter längs insidan kanterna på ramen. Ange några fler i mitten. Lekmanna armeringsjärn över blocken, efter trä ramar bredden, upprepa sedan i rät vinkel, efter dess längd. Säkra längder av armeringsjärn tillsammans om de överlappar med zip band.

•Mix cement med vatten, efter paketet riktningar. Häll cement inuti ramen. Använda en murslev för att utjämna det platt. När du har något tillplattad ut cementen, lägga en 2-gånger-4 styrelse tvärs över ramen och drar du den från ena änden till den andra att helt släta cementen ut nivå.

•Låt cementen torka som är tills vattnet avdunstar av toppen, placera sedan en plastfolie över den. Bladet kommer att hålla cement torkar för snabbt, vilket kommer att hjälpa det bota hårdare.

Tips & varningar

  • När betongen är botad, ta bort utformningen, fylla gapet med krossat grus och packa ner.