Hur att hålla Chuck Taylors ren

Hur att hålla Chuck Taylors ren

Chuck Taylors hänvisar till en typ av sneakers tillverkas av Converse sko företaget. Converse sneakers debuterade 1908 av Marquis M. Converse. Det var dock inte förrän 10 år senare att gymnasiet basketspelare (Chuck) Charles Taylor skulle sätta på hans första par converse sneakers. Chuck Taylor började som på företaget 1921 och bidragit till att förbättra och stödja sneaker, att så småningom ha vissa linjer av sneakers uppkallad efter honom som "Chuck Taylor All Stars." Att hålla din Chuck Taylors ren och i spetsen toppskick är avgörande för deras utseende.

Instruktioner

•Ta bort skor av obundet dem och lossa skosnören hela vägen ner. Detta hjälper ventilera skorna ordentligt, så att svett att torka ordentligt. Detta hjälper till att förhindra svettfläckar, mörkare och missfärgning.

•Dampen en svamp och lägga en nickel-stora mängd ett milt tvättmedel till mitten av svampen. Gnugga sidorna av svampen tillsammans att fördela tvättmedel.

•Torka svampen på gummi tå och gränsen av skor, lätt att ta bort smuts. Skölj ut svampen och redampen det med kallt vatten. Lägga till en annan punkt av tvättmedel och gnugga svampen tillsammans att jämnt fördela det ändar. Lätt torka ner det canvas med skorna.

•Skölj ut svampen med kallt vatten och torka ner yttre av skor med svampen. Låt dem torka i ett område från direkt värme eller solljus i friska luften.

•Ta bort skosnören från skor och tvätta skosnören i en tvättmaskin och torktumlare.

Tips & varningar

  • Medan du kan sätta canvas Chuck Taylors i maskin det inte är en bra idé, som som kan blekna tyget dramatiskt.