Hur att fylla mexikanska sten blomkrukor

Hur att fylla mexikanska sten blomkrukor

I mark rabatter och trädgårdar ge djup och färg åt hem landskap, men endast för trädgårdsmästare som har tillräckligt utomhus utrymme för planteringar. Trädgårdsmästare utan stora varv-- och de som vill lägga växter till altaner, verandor, gångvägar och utrymmen inomhus--använda krukor och behållare. Stora, dekorativa krukor gillar mexikanska sten blomkrukor lägger till en skvätt kultur plantering, men också införa en stor mängd utrymme. Fyll botten av dessa krukor med återvunnet material för att spara på marken kostar, sedan plantera blommor och vinstockar för färg.

Instruktioner

•Placera krukor i deras permanenta platser innan du lägger till tung jord. Välj platser med ljusa solen och luften cirkulation för bästa växt och blomma tillväxt. Kan vara svårt att flytta krukor med jord och växter.

 rad botten 10 till 15 inches av krukorna med icke-jordmaterial som flis, wood kvarter, grus eller klippor och stenar. Dessa material fylla utrymmet, kostar mindre än jorden och fånga vatten för att främja bättre dränering.

•Mix en planteringsjord stiftelse med 1 del organisk kompost till 1 del trädgård loam eller krukväxtjord. Denna blandning ger rik, lös och fuktig jord för krukväxter, som torkar snabbare än i mark växter. 5-10-10 gödselmedel i marken för mer start näring tur.

• Fyll krukorna att inom 1 till 1 1/2 inches av toppen med jordblandningen. Plantera ett utbud av annueller, perenner och vinstockar i krukor.