Hur att försegla en tegel eldstad med injekteringsbruk

Injekteringsbruk används vanligtvis kaklade ytor med en injekteringsbruk flyta, som är gummi spackel som används för att skrapa injekteringsbruk över ytan och tvinga det till utrymmena mellan plattorna. Men detta är inte en fungerande strategi med en yta som en tegel eldstad, som linjerna är för bred. För detta projekt behöver du en injekteringsbruk väska, vilket gör att du kan rikta exakt var injekteringsbruk kommer. Börja med fullständigt installerat tegelstenar med ren blankstegen mellan dem.

Instruktioner

•Placera 1 eller 2 inches av vatten i en hink. Lägg torra injekteringsbruk för att täcka. Rör om med en trä sked. Lägga till fler injekteringsbruk och mer vatten, alternativt att göra tillräckligt injekteringsbruk fylla utrymmen på spisen. Den bör ha konsekvensen av tjock lera.

•Tillåt injekteringsbruk sitta i 10 minuter. Rör om igen.

Kulglass injekteringsbruk i väskan injekteringsbruk med sked. Förslut påsen. Inrätta en spets som är lite mindre än de linjer du kommer injektering.

•Ställ in toppen av påsen i ena änden av en av utrymmena. Klämma på baksidan av påsen tills injekteringsbruk börjar komma ut på framsidan. Dra påsen tillbaka långsamt längs linjen, fylla den med en slät, jämn bead. Om injekteringsbruk blir på ytan av tegel, torka om off omedelbart med en fuktig tvättlapp. Upprepa för varje rad.

•Tillåt injekteringsbruk ställa upp 10 minuter. Lätt borsta ytan med en hand kvast att släta det platta och ta bort alla lös sand eller material. Låt det som för en annan timme och borsta bort igen.