Hur att försegla en diskbänk Diskställ

En diskbänk avrinningsyta benämns också som en avlopp korg. Avloppet korgen är säkrad till botten av diskbänken med en stor mutter under diskbänken. Ibland avlopp korgen kan läcka, och du kommer att märka vatten droppande från under diskbänken. Tätning avlopp korgen krävs att några av VVS under diskbänken. Det krävs också att ta bort avloppet korgen och försegla det med rörmokare kitt. Detta arbete sker på mindre än en timme.

Instruktioner

•Look under diskbänken och märker hur avloppet korgen ansluter till resten av VVS. Det finns en rak bit av röret, kallas en slutrör, som ansluter till botten av avloppet korgen. Raka röret ansluts till en böjd pipa, kallas en P-fällan, som ansluter till en annan rakt rör som går in i golv eller vägg. Din VVS bör vara liknande denna konfiguration.

•Lossa slutet av P-fällan ansluten till slutrör med två slip-gemensamma tång. Håll P-fällan med en slip-gemensamma tång medan du lossa muttern med det andra paret. Twist Plås ur vägen när muttern lossas.

•Skruva ur muttern som säkrar slutrör längst ned i avloppet korgen och ta bort slutrör.

•Använd ett par slip-gemensamma tång att ta bort muttern längst ned i avloppet korgen och dra avlopp korgen upp genom insidan av diskbänken.

•Placera rörmokare spackel runt på undersidan av avloppet korgen och passar tillbaka in i dräneringshålet i diskhon. Skruva muttern tillbaka på avloppet korgen från under diskbänken och dra åt den för säker dränera korgen. Rensa alla kitt från inuti diskbänken som kan ha pressas ut när stramades åt muttern.

•REINSTALL VVS delar under diskbänken genom att vända den procedur som du använde för att ta bort dem.