Hur att förbereda marken för en ovan mark Pool

Hur att förbereda marken för en ovan mark Pool

När de varma dagarna av sommaren anländer, kan du vara cool och avslappnad i din nya pool. Timmar av roligt för hela familjen kommer att avnjutas bada och koppla av i det senaste tillskottet till ditt hem. Installera en ovan jord pool är mindre dyr än en i-mark pool, och genom att göra det själv kan du spara ännu mer pengar. I ett par timmar du kan slappa i poolen, dricka i handen, njuta av frukterna av ditt arbete.

Instruktioner

Hur att förbereda marken för en ovan jord Pool

•Dig upp stycketorv. För att förbereda detta område för att placera poolen alla stycketorv måste tas bort. Marken måste vara något skräp som trädrötter. Beroende på koder i ditt område, kan det finnas ett krav på ytterligare clearance av upp till 6 fot runt poolen.

•Level webbplatsen. Marken måste utjämnas och högre områden förde till samma nivå av den lägsta plats. Gräva från högsta sida att ta ut överflödigt smuts gör att du kan jämna området. Detta är ett steg som är oerhört viktigt eftersom om inte del av din pool kan sjunka. Om du känner att du måste höja vissa områden, är det enda sättet att göra detta genom att fylla och komprimering smuts med en roller.

•Sätt stiftelse block. Var och en av pool-frame inlägg måste placeras på en plan yta som ett block. Du kan också använda uteplatsen stenar för detta ändamål. Placera block eller stenar i marken, lämnar bara ytan synliga. Leveling block från sida till sida och framsidan till baksidan gör att basen och ramen placeras stabilt och jämnt. En webbplats utjämning transit gör att du kan ställa in alla block på samma nivå för optimal placering.

•Sätt pool ramen på marken. När blocken sätts, placera ramen och varje plats där den är placerad på ett block så att de är nivå. Det kommer att bli nödvändigt att hålla kontroll block efter varje steg att se till att de vistas nivå.

•Ställ in väggar in i placera. Detta är där lite hjälp kan komma väl till pass. Extra händer för att rulla ut väggen och satte dem på spåren som kommer att göra jobbet gå mycket smidigare. När rullade hela vägen runt perimetern, kan väggarna vara fäst med skruvar och muttrar som kommer med din pool. När du är klar, täcka sömmarna och skruvar med silvertejp.

•Lay din sand bas. Använda murverk sand, placera detta i området väggen i din pool. En 2-tums lager kommer att vara tillräcklig för att fungera som en bas för pool. Arbeta dig från området utanför poolen till mitten. När du har kommer att sanden ner du vilja sprida mutter gräs killer ovanpå och blöt sand. Efter det är ordentligt våt, börja på den yttre kanten av poolen och starta stampande sanden. Arbetar din väg mot det mellersta området, Fortsätt stampande tills den är fast och jämn.

•Level och runt väggarna i poolen. Detta är din halvvägs. När du kontrollerar poolen, kontrollera att väggarna utseendet rund eller kvadratisk om poolen ska vara ovalt formad. Detta kommer att se sidorna av poolen kommer att stå rak. Du vill inte ha dem att luta sig in eller ut.

•Placera i viken. Skala stöd från lappar och fästa dem på väggen. Sätta ihop bitarna, och se till att det finns inga luckor. En gång du få detta på plats, med en kvast sopa sand ovanpå den. Slang det, och packa sanden runt botten på poolen. Finns antingen en skal-och-stick eller olika klipp-och-stick.

•Installera liner. Liner bör vara så skrynkelfritt som du eventuellt kan få det att lägga. Inte dra och sträcka ut den men eftersom detta kommer att förstöra linern. Det kommer att finnas några rynkor, men så länge du jämna liner ut när du lägger till vattnet, det inte kommer att rynka överdrivet.

•Yta slutliga ramen. Bifoga inlägg och skenor, lämnar skruvar lös tills alla bitar är kopplade. Göra vissa inlägg är fyrkantiga och dra åt alla skruvar och bultar. Dra åt alla skruvar och bultar kopplad till järnväg. Lägg till sista handen täcka caps och några dekorativa trim.

Tips & varningar

  • Använda en roller om ni har tagit upp området för pool. Hand stampande kommer inte hålla ram från avgörande ojämnt efter att du lagt vatten i poolen.
  • Använd en bra krabba gräs eller mutter gräs mördare för att hålla de rörformiga gräs från att driva in linern på botten av poolen.