Hur att förankra ett däck till ett hus

Hur att förankra ett däck till ett hus

Förankra ett däck till ett hus följer ett enkelt koncept: bjälklag på ena sidan av däcket fäst till en redovisning som monteras på husets vägg eller foundation istället för att ansluta till en post stöds rim ombord. Anchorage detaljerna varierar beroende på egenskaperna hos ytan installation. Lag skruvar fäster en redovisning till trä-frame väggar och konkreta ankare bifoga en redovisning till murade ytor. Oavsett installation yta ger resulterande redovisningen en reglar hängande yta funktionellt liknar rim styrelse en fristående däck struktur.

Instruktioner

•Mark i redovisningen övre kant i båda ändar av väggen med ett måttband och penna; i redovisningen höjd är lika med färdiga däckets höjd minus däck plankor tjocklek. Stretch builder's garn mellan varumärkena. Bifoga en line-nivå till garnets och kolla den relativa parketter av märken. Justera märkena som behövs för att uppnå parketter.

•Köra en krita sträng linje mellan varumärkena. Dra raden taut. Fäst linjen att lägga ut en rak linje som representerar i redovisningen övre kant. Markera, nivå och lägga ut en rad för den nedre kanten av redovisningen. Markera i redovisningen totala bredd i toppen och botten layout linje. Sätta en rätskiva över motsvarande märken och kör en penna längs rätskiva att lägga ut linjer som representerar i redovisningen avslutas.

• Betyg linje i redovisningen layout med en mattkniv om du arbetar på trä ytterväggar. Värdering i linje med en cirkelsåg och murverk blad om du arbetar på stuckaturen. Bända upp och såg trä ytterväggar från väggen med bända bar och hammare. Riva gjorde portion av stuckatur med en hammare.

•Slip på övre kanten av blinkande under rangerbangård överst i området rivna och överlappar den blinkande nedre kanten över rangerbangård i botten. Fäst blinkande till väggreglar med naglar eller yttre fästanordningar. Bifoga en trä lite till borrmaskinen. Drill starter hål genom i redovisningen ansikte, ungefär två per stud och fördelade jämnt längs i redovisningen höjd.

•Ställ in i redovisningen till den borttagna delen av rangerbangård. Placera en nivå på överkanten i redovisningen. Justera i redovisningen liggläge med nivån. Borra genom hål i redovisningen och i reglarna med samma bit utökar starter hålen till den stud kanter. Bifoga en mutter drivrutin till borrmaskinen.

•Ställ in redovisningen i sin recess och justera i redovisningen hål med hålen i reglarna. Medan du håller nivån som redovisningen, Använd borrmaskin till enhet lag skruvarna genom starter hålen och in i de väggreglar. Läs in ett rör av täta i fogtätning pistol. Applicera en mjuk sträng täta på leden mellan blinkande och i redovisningen ändar och kanter.

Tips & varningar

  • För att slutföra däck, använda i redovisningen som en spikning yta för däck bjälklag eller reglar hängare parentes. Förlänga reglarna till post stöds, fristående slutet av däck.
  • Om i redovisningen avslutas inte faller över dubbar, måste du installera blockering och stärkande för slutet fästelement.
  • Du kan använda brickor till rymden i redovisningen från väggen för att förhindra vatten uppbyggd längs fogen mellan blinkande och i redovisningen. Ta bara bort redovisningen efter installerande lag skruvarna och placera flera stål brickor över baksidan av skruvarna shanks. Brickorna förhindrar redovisningen krama väggen, vilket skapar en dränering utrymme.