Hur att förankra en räcken till trappor

En räcken till trappor skall vara monterad mellan 34 och 38 inches upp från trappan slitbanor. Räcke parentes, som säljs på din lokala järnaffär, hålla räcket säkert till väggen. När den är monterad korrekt, bör räcket inte vicka eller SKIFT när du använda den för stöd. Hakparenteserna måste installeras i en väggregel nära botten och toppen av trappan och, beroende på den trappa längd, minst ytterligare en punkt mellan de två tillsammans. Parentes bör vara mer än 4 fötter apart.

Instruktioner

•Köra en regeldetektor längs väggen du vill förankra de räcken till trappor till. Leta upp väggreglar nära trappan topp, botten och center. Den översta väggregel bör i början av den vilplan och väggregel botten bör vara bredvid det första steget. Välj en väggregel centrerad mellan de två väggreglar, om det behövs.

•Håll ett räcke fäste i en snickare torgets hörn att mäta dess höjd. Subtrahera dess höjd från din önskad räcke höjd. Till exempel, om du vill montera din räcke på 38 inches och konsolerna är 2 3/4 inches lång, vore höjd mätning 35 1/4 inches.

•Measure upp på väggen, längs botten väggregel, höjd mätning du fick i steg 2 och mark som plats. Håll fästet på väggen, över väggregel, med överkanten uppradade med märket. Hålla en nivå mot fästet och justera så det är rakt upp och ner.

•Ø 1/8-tums hål genom det fästet skruvhålen. Kör de medföljande skruvarna genom de hål att säkra fästet på plats.

•Upprepa stegen 3 och 4 på toppen vägg stud och väggregel center vid behov. Placera ledstång på konsolerna.

•Placera en medföljande krage under fästet så platt kanterna vila på räckets undersida. Borra 1/2-tums-djup 1/8-tums hål genom den krage skruvhålen. Kör de medföljande skruvarna genom de hål att förankra räcket i fästena. Upprepa med resterande kragarna och parentes.