Hur att förankra en räcken till trappor till konkreta åtgärder

Hur att förankra en räcken till trappor till konkreta åtgärder

Räcken är en viktig säkerhetsfunktion på cement trappa, och de kan också lägga till en touch av flair. Fästa en räcken till trappor av betong kan vara en utmaning och måste slutföras korrekt så att räcket inte ska lossna med tiden. Du kan förankra en räcken till trappor till cement trappor med hjälp av ett enkelt förfarande plus rätt material och verktyg.

Instruktioner

•Placera räcket på önskad plats i cement trappan och markera hålen i basen med ett fett märkpenna. Se till att du kan se markerar tydligt. Avsätta räcket.

•Installera ett murverk lite storlek på ankare du använder till chuck i slutet av en borrmaskin. Några drill chuckar öppna och stänga med en nyckel och några verka för hand. Öppna chuck och infoga borr och sedan dra åt chuck för att säkert hålla lite.

•Håll trigger slutet av övningen i handen dominerande och ställe din andra hand under framsidan av borren precis bakom chuck att hålla den stadigt medan du borra. Hålla borren i 90 graders vinkel till cement ytan hela tiden du borrar. Bedriva drill utlösaren innan du placerar borr mot cement. Använda en måttlig mängd ansträngning när du borrar hålet men tvinga inte lite i cement. Tillbaka borr ut medan det fortfarande snurrar. Upprepa proceduren för varje märke.

•Sätt en cement ankare i hålet och använda en hammare, om nödvändigt, att göra det spola på ytan av cement. Använd ett ankare storleken på skruven som används. Upprepa processen för varje hål.

•Ställ in räcket i placera och justera hålen i basen att hålen i cement trappan. Hand dra åt skruvarna genom räcket hålen i ankare. Dra åt skruvarna med hjälp av en borrmaskin med lite föraren installerat. Alltför dra åt inte skruvarna eller du kan skala dem.