Hur att få en dusch golv rena

Hålla din dusch golv rent för allmän säkerhet och god hälsa. Rosa eller svart restmaterialet dusch golv representerar bakterietillväxt. Golv kakel utsätts för fukt kan utsättas för mögel och mjöldagg. Fogarna mellan plattor är porös så absorberar vatten från duschar. Rengöring dusch golv bör vara en vanlig metod att undvika allvarliga mögel bygga upp som skulle kräva en hel del arbete att rengöra.

Instruktioner

Hur att få en dusch golv rena

•Placera på gummihandskar. Bleach är skadligt för huden även efter det späds ut med vatten.

•Pour en kopp blekmedel i en hink. Blanda i 1/2 gallon varmt vatten. Undvika stänk någon av blandningen på kläder eller i ögonen.

•Ställ in hinken på golvet inne i duschkabin. Blötlägg en nylon skrubber i blandningen. Låt droppa blöta golvet. Gnugga blekmedel och vatten blandning på väggar och dörrar med skurborsten. Skrubba hela golvet för hand, med speciell uppmärksamhet på injekteringsbruk. Gnugga svårt nog att lossa allt missfärgning rester. Lämna-duschkabin och golvet blött i 30 minuter så att blekmedel att döda alla bakterier.

•Skölj dusch stall grundligt. Slå på duschen och spraya ner väggar, dörrar och golv kakel.

Tips & varningar

  • Hålla en dusch bakterier gratis mellan rengöringar. Använd en sprayflaska till våt Duschväggar, dörrar och golv med en blandning av 3 delar vatten till 1 del blekmedel efter varje dusch. Inte skölja, men låt duschen för att torka.