Hur att få bruten nycklar ur lås

Hur att få bruten nycklar ur lås

Ibland vet du bara inte din egen styrka. Nycklar är känsliga för avbrott i lås och medan du kan ersätta en nyckel, du fortfarande står inför frågan om hur man tar bort den trasiga bit från låsa. Att ta bort din bruten nyckel kan kräva en, eller flera olika verktyg, beroende på både nyckeln och låset tillstånd. Äldre lås, till exempel kräva smörjning innan nyckeln kommer ur fläcken.

Instruktioner

•Spray smörjmedel i nyckelhålet hjälpa viktiga bilden till. Tryck på munstycket på en kan spraya olja upp mot låset och spruta det i.

•REACH till lås, med Specialdesignade centrala flyttande redskapen. Dessa verktyg används av låssmeder, men är också tillgängliga för personligt bruk. De kommer vanligtvis i kit av olika storlekar, så oavsett storlek din lås, nå och spärren på nyckelns grooves med verktygets hullingförsedda slutet.

•Använd lång och tunn gripande verktyg, som vass tång eller pincett, att nå och grepp på tangenten för att dra ut. Rugga upp insidan av din pincett nära spetsen--detta ger det ett bättre grepp.

•Stick ett coping sågblad till lås tänder-första, använda tänderna för att krok på nyckelns spår så att du kan dra det rakt ut.