Hur att dölja stängsel

Vissa stängsel är helt enkelt inte mycket vacker. Du kan göra din utilitarist fäktning till en attraktiv tillgång i din trädgård genom att måla en väggmålning på den, till exempel om staketet är platt dykt upp, som ett dog-ear trästaket. För andra typer av staket, kan du använda växter som dekorativa element.

Instruktioner

•Twine blommande vinstockar igenom-kedjelänk staket.

•Grow en druvsorter över en kedjelänk eller kraftigt konstruerad staket. Det kommer att täcka staketet med tjocka blad för en stor del av året och erbjuda goda druvor som en bonus.

•Kontrollera en levande staket. Du kan använda ocotillo, buxbom, bambu eller någon annan intressant växt. Häckar kan skapas i många stilar. Skär dem geometriskt för ett formellt utseende eller låta dem växa fritt för ett naturligt utseende. Du kan även växa smalt buskar nära varandra för att bilda ett levande staket.

•Plant en lång trädgård. Om du har stängsel som inte ser mycket intressant, kan du använda det som bakgrund till en väldesignad trädgård. Om trädgården är spännande, tar det all uppmärksamhet från stängsel. Du kan också hänga intressant material som nettning, blomma lådor eller skulptural dekor på staketet.