Hur att döda kackerlackor med Hedgeapples

Hur att döda kackerlackor med Hedgeapples

Hedgeapples, frukten av anläggningen Osage orange, är en naturlig kackerlacka myggmedel. Oljan i frukten är inte stark nog att faktiskt döda insekter eller hålla dem borta från ett mycket stort område, frukten ger ett naturligt sätt att hålla små områden kackerlacka-fri och kan hjälpa till att hålla mört kommer in ditt hus. Om du har en Osage orange säkring i din trädgård, är denna gammaldags botemedel värde försökande.

Instruktioner

•Kapa hedgeapples i hälften. Detta utsätter deras olja och doft, som stöta bort kackerlackor.

•Placera hedgeapple halvor på platser där kackerlackor samlas, som inuti skåp och skåp. Kackerlackor som höga platser, så placera hedgeapple halvor på toppen av ditt kylskåp och i höga skåp. Att placera dem i fuktig, mörka platser, som i ditt kök eller badrum handfat, är en annan bra idé.

•Placera hedgeapple halvor där du har observerat kackerlackor att ange ditt hem: nära sprickor i väggar, runt dörrar och fönster och under huset är bra ställen att starta.

• Håll koll på där du har placerat hedgeapple halvor och ersätta dem med färsk frukt torkar ut eller om det börjar mögel. Planerar att ändra hedgeapple halvorna för färska som minst en gång per vecka.