Hur att döda gräset mellan uteplats tegelstenar naturligt

Ogräset växer mellan sprickor i tegel uteplats kan vara en utmaning för även den mest beslutsamma landscaper. Oavsett hur bra du tamped ner grus och sand, kommer att du sluta med ogräs och gräset växer i sprickor mellan tegelstenarna. Dra dem för hand är tidskrävande och mycket slitsam. Herbicider kan skada miljön och förgifta ditt husdjur. Men det finns ett enkelt sätt att döda gräset mellan uteplats tegelstenar som är helt naturlig och lätt att använda.

Instruktioner

•Mix 12 uns av citronsaft, 1 gallon vinäger och 1 kopp salt i en stor kastrull på svag värme, under omrörning tills saltet löses. Låt blandningen svalna. Vid denna punkt, kan du ange blandningen åt sidan tills du är redo att använda den på ogräset mellan uteplats tegelstenar. Det håller flera veckor i en täckt burk i en sval, mörk plats.

• Fyll en spray flaska eller gallon kannan med vinäger blandningen. Välj en varm, solig dag att gälla ogräset citronsaft, vinäger och salt och gräs mellan uteplats tegelstenar. Spraya lövverket, häll resten i jorden runt växternas rötter.

•Vänta dygnet, sedan återställa vid behov. Växterna kommer att vissna och torka ut så att de kan lätt rakade och bortskaffas.

•Upprepa behandling vid behov, eller sigill sanden mellan blocken med en polymer baserad sand för att hindra ogräs från böka igen.

Tips & varningar

  • Använd en sprayflaska med ett justerbart munstycke så att du kan fokusera spray direkt på de felande växterna.
  • Om din uteplats är långt ifrån växter som du inte vill döda, blanda salt med sand och sopa det i sprickor mellan uteplatsen asfaltläggare till hindrar frön från att ta roten.
  • Vara noga med att inte få blandningen på växter som du vill behålla, eftersom citronsaft, salt och ättika är en ospecifik naturliga ogräsmedel.