Hur att döda buggar i en gräsmatta

Hur att döda buggar i en gräsmatta

Gräsmatta vård kräver fler steg att bara klippa gräset. Vissa gräsmattor har blivit överfullt av skadliga insekter som kan skada gräsmattan och stunt tillväxten. Insekter kan styras med många förebyggande metoder som att hålla gräset kort, ta bort kalufs och gödsla gräsmattan minst en gång om året. Dock om gräsmattan har försummats, kan vissa ytterligare kontroll av insekter behövas. Enligt amerikanska Lawns.com är det enklaste sättet att kontrollera insekter att tillämpa insektsmedel tidigt på våren.

Instruktioner

•Bestäm vilken typ av insektsmedel som du vill använda på gräsmattan. Enligt alla om Lawns.com dödar kemiska insektsmedel alla buggar, både bra och dåliga. Biologiska bekämpningsmedel är vanligen inriktade på specifika buggar. Botaniska insekticider är växt-baserade och kommer ofta döda både bra och dåliga buggar på samma gång, men inte lämna skadliga rester på gräset.

•Mix insektsmedel enligt paketet riktningar inuti trädgård sprutan. De flesta insektsmedel är tillämpad full styrka eller vid halv styrka.

•Pump spruta flera gånger för att bygga upp trycket.

•Spray insektsmedel över gräsmattan en solig dag i början av våren. Det är bäst att tillämpa insekticider innan många insekter kläcks för våren. Försök att tillämpa lösningen ungefär två veckor innan växter i gräsmattan börjar spira.

•Spray lösningen i en stadig ström över hela gräsmattan. Ägna särskild uppmärksamhet åt kända problemområden, som ant sängar och områden där du har märkt svärmar av insekter innan.

•Tillåt insekticid att sitta i en till två dagar innan vattna gräset. Regn är inget problem, men du bör inte vattna gräsmattan för hand. Detta ger insekticider tid att absorbera i marken och döda insekter.

•Använd plats insektsbekämpare riktade mot specifika insekter under resten av växtsäsongen. Spraya insekt Bon eller granulat insekticid för ant sängar eller Bon.

Tips & varningar

  • Tvätta händerna noggrant efter använder insektsmedel till gräsmattan. Tillåt inte barn eller husdjur på gården för ca en vecka efter det kemiska insektsmedel.
  • Samråda med en professionell lawn care specialist att hitta den bästa insektsmedel för din gräsmatta om du inte kan bestämma vilken typ för att köpa. Vissa specialister kan rekommendera insektsbekämpning tvålar i stället för sprayer.