Hur att dekorera verandan med korgar

Hur att dekorera verandan med korgar

Dekorera din veranda med korgar att lägga till färg, värme och en välkomnande atmosfär. Verandan är det första som du ser innan du anger ditt hus, så välj färger och former av korgarna baserat på din personliga design personlighet. Ge besökaren en liten smak av vad som komma i ditt hem. Välj ett tema, som handvävda indianska korgar, eller visar ovanligt korgarna du har köpt på resor.

Instruktioner

•Häng korgar av krukväxter och blommor längs framsidan av din veranda. Välj din korg utifrån vad du plantera i det och mängden av sol, regn och vind som den måste att uthärda.

•Placera korgar av krukväxter eller blommor på piedestaler i hörnen på din veranda. För att skapa en känsla av avskildhet från en angränsande hus eller upptagen street, hänga eller stapla korgar av grönska att täcka väggen som vetter mot gatan eller angränsande husen.

•Sätt en korg på väggen av din dörr att hålla en klibbig anteckningsblock och en penna. Det är ett attraktivt sätt att ge besökarna att lämna en anteckning för dig om de slutar när du är inte hemma.

•Placera korgar på sidobord att hålla servetter eller glasunderlägg att använda medan du njuter av en dryck eller ett mellanmål på din veranda. Lagra din tidskrifter och tidningar i en korg av en stol.

•Placera mindre fodrad korgar på verandan bord att hålla små snacks för gästerna. Till exempel choklad godis, nötter eller förpackade hårt godis är alla välkomnande behandlar som gästerna kan njuta av.

•Lagra brädspel bitar och instruktionerna för spel i korgar fodrade mot väggen om din familj tycker om att spela dem på verandan. Placera pussel, kort, sömnad leveranser och andra hobby artiklar i korgar på hyllor inom räckhåll för din gungstol också.

•Mix gamla korgar med moderna möbler eller nya korgar med antikviteter. Till exempel placera en ny korg på en antika dekorativa stol som inte är avsedd för sammanträdet. Inte bara tillför detta visuell kontrast, det varnar också för besökare att ta deras plats någon annanstans.