Hur att dekorera vackert med vanliga saker runt ditt hus

Dessa dagar när alla är på en stram budget på grund av sådana hårda ekonomiska tider runt om i världen är det bra att veta att du kan göra enkla saker runt huset att dekorera så att det ser hemtrevligt. Prova dessa tips och tricks att sätta några gnistra och fantasier i ditt hem som inte kostar en arm och ben att köpa.

Instruktioner

•Är din barnens rum för liten för alla sin fyllda leksaker? Lägga till en miniatyr hängmatta i ett hörn i ett barns rum att göra en säng för alla de uppstoppade djur att spara utrymme för dem att sova.

•När du är på en tipspromenad att leta efter objekt som du kan använda håll ögonen öppna för en icke-fungerande öppen spis. När primade och fräschas med paint eldstaden gör en mysig nisch för ett akvarium, blomma ellerväxten arrangemang.

•Om du behöver en omedelbar mittpunkten? Försök att använda en gren som skärs från något blommande träd eller buske detta kommer att göra en ovanlig centrum bit på en middag eller soffbord. Grönska av något slag kan användas, lägga till bara något lämpligt för säsongen som du firar.

•Did du vet att vad som helst som håller vatten kan användas som en vas? Försök Visa blommor i en crystal ice hink,räfflade champagneglas, muggar, cocktail pitchers du kommer bli förvånad hur det lyser upp ett rum.

•Jag älskar detta trick att sätta mitt hus på humör för hösten. Köpa kalebasser på hösten på stormarknaden. Använda dem för en månadeller så i ett arrangemang, sedan lägga dem någonstans varmt och torrt på ett tag. Kalebasser bli mycket ljus när de torkar, och denfärger stum vackert när de blir äldre.

•Prova dessa tips för ditt kök genom att vitlök flätor eller torr peppar fläta bara trä dem på en lång rad och säkra och du har instant kök inredning som kommer att "koka" när någon märker den.

Tips & varningar

  • Så kasta inte bort något som du tar in i ditt hus med tänkande om olika sätt att använda dem till deras fulla potential.