Hur att dekorera utomhus med blommor och växter

Hur att dekorera utomhus med blommor och växter

Det finns många sätt att piffa upp ditt hem, men att lägga till nya växter och blommor är en av de mest kostnadseffektiva åtgärder som du kan använda för att dekorera utsidan av ditt hem. Du kan bli förvånad över hur mycket några färgglada växter kan ändra utseendet på ditt hem. Du kan använda färgglada blommor till accent färg på ditt hem samt buskar att lägga till nya former och texturer i din trädgård.

Instruktioner

•Kontrollera framsidan och baksidan av din slang från alla vinklar. Avgöra om det finns någon oattraktiv funktioner eller kosmetiska brister du vill skydda från vyn. Använda träd och buskar för att täcka någon av dessa brister.

•Trimma träd och buskar i din trädgård i formar du finna tilltalande att lägga till nya och attraktiva vinklar till ditt hem. Använd försiktighet trimning, dock eller du kan skapa en oattraktiv effekt istället för en trevlig.

•Dig blomsterrabatter till intressanta former och mönster, i stället för normal, square blomrabatter, för att ange din trädgård förutom andra varv på din gata. Lägga till dekorativa täckningsmaterial och grus att skapa en mer tilltalande visuell effekt.

•Ställ in krukor och blomma lådor på fönsterbrädor och verandan för att få fler av färg på ditt hus i stället för bara i din trädgård.

•Plant vinstockar mot ditt hem så att de kan klättra upp väggarna, lägga ny färg och texturer till ditt hem. Vinrankorna kommer också ta fram grundläggande och vacker form av ditt hus, och dölja defekter färg du kan ha.

Tips & varningar

  • Uppnå ett prov kort av färgen på ditt hem. När du besöker anläggningen barnkammaren, håll provet kortet intill blommorna. Se till kontrasten mellan de två färgerna är tilltalande innan du köper växter. Räknas inte enbart på ditt minne att berätta om matcherna väl. Använd alltid ett korrekt urval kort för att bestämma kompatibiliteten mellan färgerna.
  • Använda dekorativa krukor för att hysa dina växter för att lägga till det där lilla extra bit av dekoration i ditt hem. Du kan välja några vackra, levande växter, men utan en vacker kruka, dina växter kan inte har effekten.
  • Undersöka defekter du vill täcka med dina växter. Du kan behöva göra reparationer innan du placerar din anläggning. Att göra reparationer innan dina växter är på plats kommer att spara tid och ansträngning som krävs för att flytta dina växter senare.