Hur att dekorera trappan med krans till jul

Dekorera för semester kan bli en spännande händelse som gör att du kan uttrycka din kreativitet. Christmas garland är en traditionell inredning som varierar i textur, färg och utseende. Typen av garland används är upp till dig, men att veta hur man kan hänga en på din trappa kan du veta hur till accent din miljö under semestern. Hänger en krans festligt skapar en varm och inbjudande juletid miljö i ditt hem.

Instruktioner

•Measure längden på din trappa ledstång. Om din ledstång är böjda, mäta kurvor samt för att få en korrekt mätning.

•Kapa en längd av garland från rullen som matchar längden på din trappa ledstång. Välja någon typ av garland som passar din inredning helgtema. Girlander kan vara blommor, glitter eller andra objekt som sätta en klocka på. Färgar spänner oerhört med kransar, vilket gör det enkelt att lägga till dem i din miljö med lätthet.

•Sätt en 1-tums remsa av dubbelhäftande tejp till en av topp längst kanterna på trappan räcke. Tryck på ena änden av krans till baksidan av bandet.

•Placera en 1-tums bred segment av dubbelhäftande tejp i mitten av räcke. Följa stadens garland till klibbiga baksidan av bandet.

•Placera en remsa av dubbelhäftande tejp längs slutet av räcke. Följa den andra änden av krans till bandet. Detta hänger garland helt och det är lätt att helt enkelt ta bort.