Hur att dekorera trä däck

Hur att dekorera trä däck

Dekorera trä däck är inte svårt. Du kan enkelt dekorera ett däck med några vanliga objekt. Använd din fantasi för att göra alla däck utseende ganska. Ett däck kan fungera som ett uterum. Behandla det så med rätt ytbehandlingsarbeten. Gör din tid utanför ännu behagligare följden.

Instruktioner

• Starta genom att lägga till blomma lådor på sidorna av däck. Du kan enkelt lägga blomma rutor på sidan av däcket genom att göra dem eller köpa dem från andra människor. Leta efter blomma lådor som matchar sidorna av däck. Använd liknande material på sidorna av däck.

•Lägg till dekorativa element på däck med remsor av plast. Använd remsor i tjock plast till blandar runt sidorna. Plast kommer att stå upp till elementen och kommer i många olika färger. Använda en färg som komplimanger färger i ditt hus och färger du använder i leken.

•Lägg till krukor för blommor och växter. Köpa stora krukor som du kan placera på sidorna av däck. Krukorna ska matcha resten av designen av däck. Leta efter ljusa färger att lägga kraft på utsidan av din trädgård. Placera blommor och växter i krukor. Använda blommor som har ljusa färger och intesting texturer.

•Paint eller fläcken däck. Du kan lägga till färg till däck och dekorera med användning av färger och fläckar. En ljus fläck i en vacker färg kan enkelt göra däck sticka ut och göra det sista längre också. Leta efter nyanser som lägger extra toner till din bakgård. Använda paint att lägga till en stencil eller andra dekorativ detalj till däck.

Tips & varningar

  • Lägg till säsongsbetonade dekorationer på däck som röda bunting för den 4 juli.
  • Lägg inte till alltför många dekorationer på däck eller kommer att se rörigt.