Hur att dekorera med bokstäver på väggen

Ett praktiskt sätt att lägga en personlig touch till rum i ditt hem är att dekorera dina väggar med bokstäver. Du kan välja ett tema med en bokstav som bokstaven i ditt efternamn, en kombination av bokstäver stava något till exempel ditt barns namn eller en slumpmässig uppsättning bokstäver som passar din dekorativa smak. Oavsett rummet väljer du, det finns flera sätt att använda bokstäver för din vägg dekor.

Instruktioner

Hur att dekorera med bokstäver på väggen

•Spell ut ett ord att lägga en personlig touch med bokstäver på väggen. Du kan välja att stava ditt barns namn för sitt rum, familjens efternamn för vardagsrummet eller en catchy fras för köket. Köp trä bokstäver som du väljer från en hobbybutik. Du bör lätt kunna hitta varje bokstav i alfabetet i en mängd olika stilar och storlekar.

•Decorate dina brev så att de passar in i inredningen i ditt hem. Ett enkelt sätt att dekorera ditt brev är att måla dem med färger som samordnar med färger i ditt rum. Du kan måla bokstäverna i en färg som kontrasterar med din väggfärg så att de sticker ut eller du kan välja att måla varje bokstav i en växlande färg att lägga till några dekorativa flair. En annan teknik kan du anställa är att måla ett mönster som ränder, rutor eller prickar på dina bokstäver.

•Consider som täcker din vägg bokstäver med tyg. För ett sovrum, köpa en extra uppsättning dekorativa lakan. Noggrant spåra ditt trä brev på insidan av bladet. Klipp ut din skrivelse mönster genom att skära cirka halv tum längre än din spåras linje. Wrap bladet tätt runt bokstaven och säkra dess kanter på baksidan av det med superlim. För vardagsrum, matsal och kök, överväga att använda ett tyg som matchar dina gardiner.

•Show av bokstäverna ord på väggen av strategiskt spikning små spikar i väggen och balansera dina bokstäver på naglarna. Du kan också super-lim ett par delar av bandet bakom översta kanterna av skrivelsen, knyt delarna i en båge och hänga fören på en spik.

•Använd färg istället för trä att dekorera dina väggar med bokstäver. Köpa stora svamp märker på en hobbybutik. Doppa bokstäverna i paint så att brevet är täckt men inte mättad. Nästa, fast tryck på bokstaven mot väggen. Du kan bokstavera ord med svamp måla bokstäver eller skapa ett slumpmässigt collage av bokstäver som kan vara perfekt för ett klassrum eller barns rum.

•Häng en dekal att göra ett uttalande med bokstäver på väggen. Dekalerna kan köpas i en uppställa av teckensnitt, storlekar och färger. Du kan välja ett romantiska uttalande för ett sovrum, en familj tema för vardagsrum eller ett inspirerande uttryck för ett kontor eller barns rum.