Hur att dekorera med åldern brons dörrknoppar

Hur att dekorera med åldern brons dörrknoppar

Sofistikerad, väderbitna utseende på åldern brons dörrknoppar lägger en rustik, charmiga vädjan till ett hem. Dörrknoppar med en Gnuggade Brons finish är utformade för att åldras naturligt med tiden och upprepad användning, och äldre utseendet kommer att bli förbättrade genom åren. Äldre brons dörrknoppar gå bra med ett antal dörr färger och stilar och kan också användas för att dekorera på andra sätt.

Instruktioner

•Installera åldern brons dörrknoppar på alla innerdörrar i ditt hem för en enhetlig känsla i hela boytan.

•Installera åldern brons dörrknoppar på framsidan eller bakdörrar för en väderbitna, gamla världen look. Använda dörrknoppar speciellt konstruerade för exteriör användning.

•Använd en gammal åldern brons dörrhandtag som en dekorativ Papperspress i en kontorsdel.

•Placera en antik åldern brons dörrhandtag som inte längre funktionell på en hylla tillsammans med andra tidstypiska föremål som dekorativa visning. Du kan också ordna dessa objekt under ett glas soffbord eller rada upp dem på en spis mantel.

•Placera en äldre brons dörrhandtag i varje ände av en gardinstång. Pop i gamla ändarna och fäst mässing rattarna på plats. Detta skulle också kunna arbeta med handduk barer.

•Arrange ett år gammal brons dörrhandtag i en shadow box samt en gammal nyckel och hänga skärmen på väggen. Detta ger ett sätt att visa ett dörrhandtag av särskild betydelse, såsom en från ett gammalt hem.