Hur att dekorera en tårta med en solros

Hur att dekorera en tårta med en solros

Kaka utsmyckning krävs övning, men med rätt verktyg och material, du kan lära dig hur du skapar en tårta med en solros design. För allvarliga kaka utsmyckning, investera i ett rörsystem med isbildning väskor och flera olika tips. Proffs använder metall tips och återanvändningsbara påsar, men du kan klara dig med mindre kostsamma plast tips och engångspåsar. Börja med en runda lager kaka frostat med vit, choklad eller tonade buttercream; Om du färgton glasyr, gå med en färg som kommer kontrast med färgerna på Solrosen, som ljus blå.

Instruktioner

•Divide vit buttercream frosting i två skålar. Blanda gröna gel karamellfärg i en skål med frosting tills det blir ljust grön; Blanda gul karamellfärg plus bara en droppe av rött i andra skålen att uppnå ett ljust orange-gul.

•Sätt tips till konditorivaror väskor som riktas. Använd en spatel för att ösa glasyr i säckarna; Lägg grön i påsen med en av de "V"-formade blad tips och gul till den andra. Skopa choklad glasyr i påsen med stjärna spetsen.

•Practice att göra blad och kronblad på ett vax papper innan du dekorerar tårtan. Håll blad spets i 45 graders vinkel från ytan och försiktigt krama påsen. Som grädde kommer ut, dra påsen mot dig långsamt, då trycket på påsen och snabbt dra iväg, att göra en punkt i slutet.

•Använd den star spets väska av choklad frosting att öva att göra stjärnor, som kommer att fylla mitten av blomman. Håll påsen rakt upp 1/4-tums över vax papper och försiktigt krama påsen. Så snart du ser grädde komma ut, sluta klämma, sedan dra väskan rakt upp.

•Placera cookie cutter eller en inverterad pint glas försiktigt på toppen av kakan att göra en cirkel där du vill centrera av sunflower vara. Det kan vara off-center.

•Pipe gröna isbildning först med cirkeln som en guide. Skapa en stam, som kan sträcka sig längs sidan av kakan, och bladen.

•Skapa kronbladen med gul glasyr. Baserna av kronbladen bör uppfylla kanten av cirkla. Layer kronbladen för att ge det en fullständig titt.

•Pipe stjärnor runt kanten av cirkla med choklad glasyr, Fyll sedan i med stjärnor, som täcker glasyr basen.

•Tryck på choklad-omfattas solrosfrön i en cirkel i mitten av blomman, över några av de ledas stjärnor, eller använda den choklad solrosfrön för att täcka eventuella luckor mellan stjärnorna.

Tips & varningar

  • Om du inte hittar choklad-omfattas solrosfrön, använda brun godis-belagt choklad droppar eller skippa godis helt och hållet.