Hur att dekorera en fönsterplats

Du kan göra mycket mer med fönster säten än att sitta på dem samtidigt som blicken utanför. I själva verket lägga en fönsterplats charm och glamour till valfritt antal rum. Sådana säten kan omvandlas till ovärderliga tillbehör när du tar tid att dekorera dem med tanken och tid de förtjänar.

Instruktioner

•Om du samla enhörningar, porslin älvor, karusell hästar eller baseball minnessaker, en fönsterplats är ett bra ställe att visa dina skatter. Med eller utan en kudde på en fönsterplats, ordna din samling. Blanda ihop de olika höjderna av din samling göra din fönsterplats mer visuellt tilltalande.

•Arrange vaser och korgar för blommor runt din plats vid fönstret. Se till att de är av varierande storlekar och höjder. Välja blommor i färger som samordnar med och komplettera, de andra färgerna i ditt rum. Använda blommor silke är ett bra alternativ till att köpa färska sorten.

•Placera kasta kuddar och en ljus filt på din plats vid fönstret. Använd kuddar i färger som kompletterar de andra färgerna i ditt rum. Lägga till ett litet bord bredvid din fönsterplats kommer att ge en plats att sätta böcker, papper och penna eller en kopp te.

•Arrange bilder på din plats vid fönstret. Variera höjden på de bildrutor som du använder för dina bilder. Tavelramar behöver inte matcha, men de bör komplettera varandra. Försök svartvita foton i olika färgade ramar. Du kan använda färgfoton i antingen trä eller metall ramar. Kom ihåg att lägga till ett fotoalbum eller två. Lägga till en antik kamera skulle bidra till att sammanföra utseendet.

• Antal böcker på din plats vid fönstret. Ordna dina böcker mycket som du vill på en bokhylla. Variera höjderna av böcker. Lägga några av böckerna platt och stapla dem ovanpå varandra. Du kan även öppna en bok eller två för att ge illusionen någon läste nyligen dem. Försök lämna en bok med fotografier eller en konstbok öppen till ett foto eller målning du gillar eller tycker är intressant.

Tips & varningar

  • Dra tillbaka draperier av din plats vid fönstret så att alla det är skönhet ska synas.
  • Undvik att belamra dina fönsterplats med mini-mörkar eller tunga gardiner.