Hur att dekorera Birdhouses med vinrankor

Birdhouses lägga charm och fantasier till din trädgård, speciellt när de är fyllda med glada fåglar njuter en bounty på frön. En fågelholk inredda med färgglada gröna och lila vinrankor är ett subtilt sätt att flex musklerna utsmyckning eller för att anpassa din utomhus landskap utan distrahera från sin naturliga känsla, även om du inte är särskilt konstnärliga.

Instruktioner

Radbruten fågelholk

•Sätt fågelholk på en ren arbetsyta. Låg plast grapevine längd bakom fågelhuset. Om du arbetar från en grapevine krans, snip plast stammen av vinstockar nära botten av kransen med ett par avbitare och försiktigt riva upp kransen tills du har en enda längd på grapevine.

•Staple i slutet av ryktesvägen att det nedre vänstra hörnet av fågelholk med en häftpistol. Wrap vinstockar runt basen av birdhouse tills den når det främre vänstra hörnet, och häfta vinstockar ner.

•Angle ryktesvägen att övre högra hörnet. Om vinstockar korsar framför ingången till fågelhuset, dra vinstockar under ingången och häfta det ur vägen. Häfta vinstockar i övre högra hörnet.

•Lay vinstockar längs framkanten av taket av fågeln hus, och häfta det på taket på varje sida. Snip överskjutande längd grapevine och ignorera eller fortsätter häftning vinstockar över taket i ett kors och tvärs mönster tills du kör ut.

•Sätt fläckar av konstgjorda mossa runt i farstun till fågelhuset, med varmt lim. Fyll i kala utrymmen med extra konstgjorda moss att skapa en fullständig titt runt fågelhuset eller att täcka synliga staples längs ryktesvägen.

Målade vinrankor

 rad en liten lapp av gräs eller trottoaren med drop tyg eller gamla tidningen. Ställ in trasa eller tidning minst 10 fot bort från ditt hem, bil eller andra yttre strukturer. Placera din fågelholk i mitten av tyg eller tidning.

•Spray måla hela ytan av en fågelholk. Börja med botten och arbeta dig upp till taket med hjälp av långa, även sprayer. Låt färgen torka minst 6 timmar, upp till över natten.

•Centrera och tejp plast vine stencilen till birdhouse största sida. Doppa din pensel i den gröna exteriör akryl färgen. Måla vinstockar och bladen av den stencil gröna genom att måla in mot inre av stencilen och inte in mot kanterna på stencilen.

• Rengör din färg borsta bort i varmt vatten. Doppa den ren penseln i den lila akryl utomhusfärg. Måla druva portionr av stencilen på samma sätt som de gröna vinrankorna. Ta bort schablonen när alla delar är fyllda.

•Flytta stencilen till en angränsande väggen. Tejpa stencilen så att de två kanterna av målade vinstockar ansluta eller är nära varandra. Upprepa samma målning teknik.

•Fortsätt målning med stencilen på alla fyra sidor av en fågelholk och taket, om så önskas. FreeHand måla en anslutande gröna vinstockar på platser där vinrankorna inte Anslut så att du har skapa en kontinuerlig vinstock runt fågelholk. Om du vill fylla i kala utrymmen, placera en del av stencilen på önskad plats och upprepar tavlan processen. Tillåta fågelholk till torrt över natten innan den placeras utanför.

Tips & varningar

  • Om du inte hittar en grapevine stencil, använda en plast vine stencil och freehand måla små lila ovaler till serverar som druvor.
  • Om du inte hittar en stencil, skapa din egen med öppenhet papper. Skriv ut en bild av en grapevine från din hemdator och spåra bilden på OH-film med en permanent spritpenna. Klipp ut vinstockar design med en mattkniv och använda den negativa bilden som en stencil.
  • Bära en skyddande mask medan du arbetar med sprayfärg.