Hur att dammsuga en Pool botten

Hur att dammsuga en Pool botten

En pool är inte bara ett omhuldade summertime komplement till alla hem landskap, det är också en betydande investering. Hela året, skräp i vattnet och lägger sig på botten av poolen. Även om du har ett tätt lock placeras på poolen, lyckas skräp hitta sin väg in i poolen. Med rätt rengöring utrustning, kan du dammsuga din pool botten och förbereda din pool för månader av njutning.

Instruktioner

•Anslut vakuum huvudet till handtag och slang, sedan släppa vakuum huvudet i botten av poolen och vänta på att sjunka och fyll med vatten. Den andra änden av slangen bör ur vattnet.

•Placera skimmer korg adaptern på toppen av skimmer korgen. Korgen ska förhindra stora föremål från att fastna i tunnelbanan fodrar.

•Starta sugventilen till "Filter" eller "Skimmer" inställningen, om inte poolen är ovanligt smutsig. I så fall kan du ställa in ventilen "Avfall."

•Roll vakuum huvudet över hela poolen långsamt. När du flyttar vakuum huvudet, det hämtar upp lose skräp och skicka den till filtret. Om du inte kan ta bort alla skräp vid första passet, rulla vakuum huvudet över platsen igen, på samma sätt som du skulle göra om du dammsugning matta.

Tips & varningar

  • Alltid se till att filtret är rent innan du börjar dammsuga en pool botten. Detta kommer att undvika backspolning. Undvik också att dammsuga upp stora föremål skräp, stenar eller stora blad, som kan täppa till slang eller filter