Hur att betygsätta Garden jordfräsar

Garden jordfräsar är en av de viktigaste verktygen för trädgårdsmästare för att förbereda trädgård sängar och gårdar. Eftersom de flesta jord packas, måste trädgårdsmästare bryta upp någon jord klumpar som är större än en halv dollar. Utan markberedning, får växternas rötter svårt att växa ett djupt rotsystem. Trädgårdsskötsel butikerna har ett brett utbud av trädgården jordfräsar att tillgodose olika behov. Det är viktigt att hitta den rätta för att säkerställa en framgångsrik gård och blomma säng.

Instruktioner

•Bestäm behoven hos ditt landskap för att plocka ut rätt storlek på rorkulten. Små jordfräsar är tillräckliga för att bryta upp smuts för grönsaksodlingar, rabatter och små gräsmattor. Vissa märken av jordfräsar har små motorer och star formade pinnarna snarare än större separat pinnarna. Större-tined sorter kan bryta upp smuts 6 till 8 inches i matjord. Dessa större, heaver jordfräsar fungerar väl för att bryta igenom jord och distribuera jord ändringar av stora gräsmattor.

•Decide om du behöver främre eller bakre pinnarna på din trädgård rorkult. Många bak-tined trädgården jordfräsar har också en flik i baksidan, som nivåer marken efter det har brutits upp. Dessutom skall front-tined trädgården jordfräsar bedrivas bakom där styrkor trädgårdsmästaren att gå i trasiga upp jorden. Bak-tined trädgården jordfräsar kan skjuts och kontrolleras från sidan, så att trädgårdsmästaren att undvika gå på planat smutsa.

•Kontrollera att se hur många hastighetsinställningar varje trädgård rorkult ger. Vissa trädgård jordfräsar inte bara har olika hastigheter, men kan också gå i omvänd ordning.

Pojkens priserna på trädgården jordfräsar när du handlar. En billig rorkult kan ha en kort livslängd jämfört med en dyrare en. Avgöra hur ofta du kommer att använda din rorkult. Om du har en liten gräsmatta och kommer endast använda rorkulten i början av växtsäsongen varje år, kanske du kunna komma undan med en mindre dyr rorkult. En större och tyngre anlagd gräsmatta kan kräva en dyrare trädgård rorkult.

•Prova en rorkult ut i butiken innan de köper. Tryck rorkulten runt i butiken för att se till att du är stark nog att styra rodret. Om flera personer kommer att använda rorkulten, se till att den andra personen också är bekväm med rorkulten du har valt.

Tips & varningar

  • Kolla garantin på den trädgård rorkulten innan du köper för att säkerställa att företaget kommer att reparera rorkulten om mekaniska problem uppstår.
  • Var försiktig när du köper en trädgård rorkult som kan gå i omvänd ordning. Om den körs över en sten eller gren i omvänd, kommer det hoppa bakåt snarare än framåt.