Hur att behålla ett löpband

Hur att behålla ett löpband

Löpband är en stor del av utrustningen att ha hemma. De tillåter dig att underlätta till fullo njuta av en konditionsträning på din egen tid. Även om det är viktigt att komma ihåg att är ett löpband en stor mekanisk anordning precis som din bil. Den behöver regelbundet underhåll och ibland professional service för att upprätthålla ett bra fungerande löpband genom åren.

Instruktioner

•Give ditt löpband lämplig setup. Löpband, med något undantag, bör alltid vara på helt plan och jämn mark. Att avstå från att göra kan så mycket öka chanserna att ditt löpband vacklande. Se till att nätsladden är ansluten till ditt löpband är tydligt från löpbandet själv. Dessutom, se till att ditt löpband är i ett område från vatten eller vätska.

•Rengör regelbundet. Det vanligaste problemet med ett löpband är med bälten. Damm eller skräp kan lätt störa bälten av fungerar korrekt. Regelbundet rensa damm från ditt löpband med en torr handduk. Före rengöring, Kontrollera alltid att löpbandet är urkopplad för att undvika eventuella olyckor. Se till att rengöra hela ytan som de viktigaste konsol och knappen enheterna. Använd aldrig spraya rengöringsmedel vid rengöring. En torr handduk är oftast tillräckligt bra, men om det behövs kan du också använda en baby torka för att rengöra ytan.

•Utföra regelbundna själv underhåll. Vissa löpband använda ett batteri inom de största digitala konsolen. Byta batteri när det behövs om konsolen löpband kör av batteriet. Ofta kan du också dra åt bältena av ditt löpband på egen hand. Så småningom, ska bälten alltid vara ersätta efter långvarig användning. Tills dess måste de helt enkelt dras åt varje gång på ett tag. Se din instruktionsbok för anvisningar om hur man dra åt bältet specifika löpband.

•Ha ditt löpband professionellt servas. Om något går fel ditt löpband, kommer det mest sannolikt behöver bara vara servad några års mellanrum. Som en mekanisk enhet verk ett löpband av en viktigaste motor och delar. Dessa delar bär med tid och använda. Säkringar och bälten måste ersättas och justerat i tid. Försök inte att göra inre arbete på egen hand. Anlita en professionell att serva ditt löpband för dig.

Tips & varningar

  • Att vara bekant med de problem som ditt löpband kan stöta på är viktiga så att du kan fixa dem innan de blir värre eller förstöra ditt löpband alla tillsammans.
  • Koppla alltid bort ditt löpband innan du utför underhåll.