Hur att avfukta ett rum utan en luftfuktare

En luftfuktare ökar faktiskt fukt i rumsluften. Luftfuktighet är ett mått på mängden vatten, i en gas form, som vattenånga, är i luften. För hög av en luftfuktighet nivå leder till problem som mögel, mögel och peeling tapet. Avfukta eller torr rummets luft, med en avfuktare. Också använda andra metoder för att avfukta rummet effektivt.

Instruktioner

•Aktivera luftkonditioneringen. Det kommer att dra fukt ur luften och in i enheten, där den kondenseras och läcka ut på baksidan av enheten.

•Aktivera rum ventilen för att dra ut fukt om rummet är badrummet. Slå på ugnen ventilen att ta bort fukt från kök luft, särskilt medan du lagar mat.

•Repair alla läckande rör, speciellt i badrum och kök, och bakom rummets väggar.

•Crawl in i krypgrunden området nära rummet. Rulla ett lager av 6-mil-tjock polyetenplast på marken direkt under rummet. Placera tegelstenar på kanterna av plast för att hålla den på plats. Detta blockerar rum golvet ovan från marken fukt. En mil är en enhet för längd, används för att mäta tjockleken på plasten, med en mil en tusendels tum.

•Paint måla rummet väggarna med en "ångspärr", med hjälp av en pensel eller roller. Detta fungerar särskilt om du bor i ett kallare klimat. Använda en "ångspärr" färg vars etikett identifierar den som en "vapor diffusion retarder."