Hur att återförsluta River Rock

River rock liknar ärt grus, bestående av små stenar i olika färger. Det är installerat på stigar, pool däck och andra uteplatser områden. Pebbles är bundna tillsammans med en epoxy hartsmaterial som stelnar när det är torrt. Över tiden, denna epoxi slits och måste återställas för att behålla golvet. Villaägare kan återförsluta river rock sig så länge klipporna är rena och torra.

Instruktioner

•Använd blekmedel till mögel fläckar i river rock. Skrubba områdena med en styv borste borste tills de är borta. Om det finns några vita fläckar, som vanligtvis är lime uppbyggd, applicera en lime remover produkt och skrubba tills de är borta.

•Fyll högtryckstvätt med en blandning av vatten och 10 procent blekmedel. Avmarkera alla möbler eller andra poster av river rock.

•Vrid på högtryckstvätten och rena floden rock grundligt, med hjälp av en sida till sida, svepande rörelse. Håll spetsen på tryck spruta munstycket minst 12 till 24 inches från rock till förhindra lossnar lösa stenar. Låt den river rock torka i minst två till tre dagar och mer om det behövs. Berget måste vara helt torra innan du återförseglar det eller du kommer att fälla fukt och få den att försämras.

• Fyll en 1-gallon hink med tre delar av epoxiharts och en del bota agent. Blanda de två, med en paint omrörare.

•Pour blandningen i en färg bricka och dopp en paint roller in i den. Rulla av epoxi GRUNDPOLISH på river rock ytan i sida-vid-sida stroke, arbeta dig över den tills du har täckt alla det. Låt epoxin torka i 24 timmar innan gå på det eller ersätta någon möbel.