Hur är en översvämning däck fläck fått?

Hur är en översvämning däck fläck fått?

Ett trädäck kan vara ett trevligt tillskott på baksidan av ditt hus. Färgningen dina däck hjälper skydda det från hårt väder, och även förbättra skönheten i trä.

Identifiering

Wood fläckar är oljebaserade färger syftar till att täcka och skydda trä. Det finns två olika typer: pigmenterade och färga. Pigmenterade fläckar är vad de flesta människor tänker på när de bild trä bets. De är målade på ytan av trä, och tillåtas att torka. Färgämnet-baserade trä fläckar kommer i pulverform. Du lägga till pulvret i vatten, och sedan sprida den på trä. Både skydda utsidan av trä från elementen.

Om översvämning

Översvämning grundades 1841. Företaget gör färg tillsatser, wood fläckar och förbehandling (före paint) produkter. Det ägs idag av Akzo Nobel, som från och med 2010, är en av de största färg producerande företag i världen.

Däck fläcken omdömen

Däck fläckar graderas på hur lång tid de sista innan en annan päls måste tillämpas. Mörkare, mer ogenomskinlig nyanser är fått högre och mindre transparent, mer transparenta färger måste återanvändas oftare. Översvämnings solid färg fläckar kommer senaste fem åren, dess halvtransparent fläckar tre år och de tydliga fläckarna, två år.