Hur använder jag Hoover WidePath FL 425-900 SteamVac?

Hoover är ett amerikanskt företag som har producerat dammsugare, mattan sopmaskiner och mattan rengöringsmedel i årtionden. Widepath beteckningen hänvisar till många Hoover produkter, inklusive den upprätta F7425900 modellen SteamVac. Den 15-tums bred rengöring med ånga huvudet täcker ett större område på en gång, vilket kan minska din städning tid. Vet alla funktioner i din Hoover SteamVac att göra effektiv användning av din städning tid.

Instruktioner

•Höj handtaget till upprätt läge tills det låses på plats. Dra ur nätsladden från vägguttaget. Tryck ner på handtaget på övre kanten av rent vattentanken, sedan dra tanken ur den SteamVac handtag. Ta bort center fyllning locket på tanken och fylla den på ett handfat med varmt kranvatten till hela märket. Ersätta den gemensamma jordbrukspolitiken.

•Ta bort rengöringsmedel fyllning locket på den nedre vänstra sidan av tanken. Fyll tanken till full märket med Hoover tvättmedel. Ersätta den gemensamma jordbrukspolitiken. Placera tanken tillbaka i den SteamVac handtag botten. Pivotera tanken på plats tills det klickar på plats.

•Vacuum mattan innan du använder SteamVac. Anslut SteamVac till ett vägguttag. Aktivera inställningen skölj, ligger på den övre delen av handtaget, för att "Tvätta/AutoRinse." Slå på strömbrytaren som sitter bredvid skölj inställningen på handtaget. Slå på de roterande borstarna, om så önskas, med växeln på vänster sida av borsthuvudet.

•Tryck på fotpedalen nära golvet på baksidan av rengöring huvudet att släppa handtaget till flytande position. Krama hand avtryckaren för att frigöra rengöringsmedelslösningen samtidigt driver på rakan. Håll avtryckaren pressas och pull renare baksidan mot dig över samma väg att se till att mattan sköljs noggrant.

• Tryck renare över samma väg som i steg 4, men den här gången utan att trycka på avtryckaren. Pull renare baksidan över samma väg. Fortsätt trycka och dra renare över samma väg utan att trycka på avtryckaren tills du observera inte mer vätska sugs från mattan genom tydliga plasten rengöring huvud.

•Upprepa stegen 4 och 5 tills hela mattan har täckts. Töm botten återhämtning tanken när den blir full av smutsigt vatten. Slå av strömbrytaren och dra ur maskinen. Ta bort rent vattentanken (steg 1). Tryck på knappen handtag release och låt handtaget ligga platt på golvet. Rotera två nedersta behållaren behålla lås utåt. Lyfta tanken rakt upp med hjälp av handtaget och töm den in i en diskho eller badkar. Ersätta tankarna och lyft handtaget upp till återuppta rengöring.

Tips & varningar

  • Bifoga din SteamVac handverktyg genom att lyfta fjäderbelastad locket på bifogad fil port på toppen av det rengöring huvudet. Sätt in slangen i tillägg du vill använda i porten, att se till att flikarna i slang linje upp med platser i hamnen. Anslut rengöringsmedel röret från bilagan till port nära vänstra bakhjulet.