Hur ansöker tvätt/vax koncentrerat rengöringsmedel med högtryckstvätt

Hur ansöker tvätt/vax koncentrerat rengöringsmedel med högtryckstvätt

Tryck brickor är populära arbetsbesparande maskiner för rengöring av fasader och däck. Dessa maskiner fungerar också bra för tvätt och vaxning bil, båt och husvagn. Flera märken av tvätt/vax koncentrerat rengöringsmedel är lämpliga att använda i Tryck brickor med nedströms spridare. Blandas med vatten till den rekommenderade styrkan, de ger ett ekonomiskt sätt att tvätta och vaxa din bil, och kan tillämpas med högtryckstvätt säkert och enkelt.

Instruktioner

•Mix tvätt/vax renare i hinken enligt tillverkarens instruktioner, med beaktande av utspädningsfaktorn av din högtryckstvätt injector system.

•Sätt slangen från vattnet källa till tryck bricka intaget och bifoga utlopp slangen och utlösa trollspö. Sätt i den svarta low-pressure tvål spetsen till vandra omkring. Finns tryck bricka manual för tipset storlekar och användningsområden.

•Aktivera vattentäkt och släpp avtryckaren gun i några sekunder, vilket gör att vattnet att cirkulera genom systemet.

•Placera filter slutet av injektor slangen i hinken, att se till att filtret är ända till botten av rengöringsmedel blandningen. Anslut den andra änden av injektor slangen till injektor spetsen på bricka tryckpump.

•Starta högtryckstvätten, följa tillverkarens instruktioner. Tvätta fordonet med tvål/vax blandningen, arbetar från botten till topp med svarta low-pressure tvål spets. Börja med spetsen tre till fyra fötter från fordonet, närma endast som behövs för att ta bort tung smuts eller smuts. Tvål hela fordonet, och låta blandningen i fyra till fem minuter.

•Ta bort den svarta spetsen och Ersätt med vit spets för sköljning. Skölj i fordonet, start från toppen och arbeta ner. Var försiktig när du arbetar med vit spets, särskilt när sköljning glas, trimma och speglar.

•Ta bort injektor röret från bricka tryckpump, ta bort den vita spetsen från staven och ersätta det med svarta tvål spets. Kör ren vatten genom systemet förrän vatten från staven är klart. Skölj alla resterande tvättmedel från rengöringsdelen innan du stänger av maskinen.

Tips & varningar

  • Exakt beräkna hur mycket tvättmedel att lägga till vattnet för att rädda rengöringsmedel kostnader, med hänsyn till de flesta tryck bricka spridare har en 10-1-18-1 förhållande av vatten till kemiska.
  • Tvål/vax diskmedel rengöringsmedel fungerar också bra på aluminium, såsom båtar och husbilar.
  • Ta extra tid på smutsiga områden, till exempel för hjul, och glöm inte bilens undersida.
  • Tryck brickor är kraftfulla maskiner klarar av att ta bort färg och bryta glas om de används felaktigt. Var försiktig och hålla spetsen på säkert avstånd från ytan.