Hur ansöker tråd förening

Rör är en integrerad del av våra bostäder och företag. De levererar vatten, naturgas, ånga, luft och kemikalier för en mängd olika användningsområden. Piping också bär avloppsvatten från våra diskbänkar, badkar, tvättmaskiner, diskmaskiner och toaletter. I alla dessa funktioner är det viktigt att lederna där delar av rören ansluter till varandra är tätt förslutna och täta. Innan han började rör, är det viktigt att tillämpa någon typ av tätningsmaterial att säkerställa att läckage inte förekommer.

Instruktioner

•Tydligt arbetsområdet någon röran och ta bort alla skräp och smuts från närheten av de två rören som ska anslutas.

•Inspect trådar i båda rören som ska sammanfogas. Leta efter något böjda, bucklig eller på annat sätt skadade trådar. Inspektera för grader, slagg eller andra hinder som kan ha resulterat från tillverkningsprocessen.

• Rengör båda uppsättningar trådar med en trasa trasa. Greppa röret nära trådarna med en hand och Använd den andra att wrap högspänningsnätet runt trådarna och vrida fram och tillbaka. Sätt högspänningsnätet till kvinnliga inredning och tryck upp mot trådarna samtidigt vrida högspänningsnätet. Inspektera trådarna för smuts eller skräp och upprepa processen, om det behövs.

•Placera en trasa trasa under två avslutar av rören. Öppna behållaren på tråd förening. De flesta märken av tråd förening har en borste fäst på locket som kan doppas i föreningen och används för att applicera på gängorna.

•Använd tråden sammansatta runt den manliga slutet av ett rör, se till att föreningen omfattar trådarna och utrymmen mellan dem. Därefter gäller sammansatta på insidan av de kvinnliga trådarna av andra röret med hjälp av samma teknik.

•Anslut två rören tillsammans. Dra åt först, och sedan använda kanal-lås tång för mindre diameter metall eller PVC-rör eller rör skiftnycklar för större diameter rör att fullt ut dra åt anslutningen. Se till att inte hårt, speciellt med PVC-rör, som kan skadas lättare än metallrör.

•Rengör bort eventuella överskott tråden med en trasa trasa. Låt föreningen du anger för den tid som anges av sammansatta tillverkaren.

Tips & varningar

  • Inte alla tråd föreningar är likadana. PVC föreningar är vanligtvis inte kompatibla med metall trådar, och vice versa. Var noga med att kontrollera tillverkarens etikett innan du ansöker.