Hur ansöker stuckaturen till ett hus

Tillämpa stuckatur på den yttre väggen på ett hus kan dramatiskt förbättra sitt utseende och Lägg ett lager av unik design och skönhet övergripande. Även tillämpa stuckatur är inte en lätt uppgift, med rätt verktyg och instruktioner som det är möjligt att tillämpa ett lager som ser professionell och bra gjort. Instruktionerna nedan är en riktlinje för dem som vill försöka göra detta på en egen; Följ dessa och tillverkarens guide för vilken förblandade stuckatur varumärke du väljer exakt eftersom underlåtenhet att göra detta kommer leda till sprickbildning, buckla och punkteringar.

Instruktioner

Gälla ett hus stuckatur

•Inspect ytan av området där stuckatur kommer att tillämpas. Om du ansöker till tegel, betong eller trä, se till att det finns inga stora sprickor; också kontrollera att ytan är i gott skick Sammantaget är ren och dammfri. Om det finns något vatten läckage problem, reparera blinkande nära fönster och dörrar

•Placera på skyddshandskar och skyddsglasögon.

•Använd tarp eller sand till basen på det område där du kommer att tillämpa stuckatur och omgivande området också, till att förhindra eventuella stuckatur fastnar på marken. Detta kommer att avsevärt underlätta rensningen efteråt.

•Använd bas remsan om använda stuckaturen en trä inramade bas; täcka höljet med att bygga papper. Använda lastbryggan som gör även märkning på hörnen; Fäst en linje mellan dessa märken. Bas remsan på denna linje och spika den till väggen genom den mesh del med galvaniserad spik. Spika armeringsnät. Ovanför basen remsan fäst mesh ytan med galvaniserad spik. Det nedersta bladet ska kopplas till base band med naglarna.

•Använd det konkreta bindningmedlet med pensel om du ansöker stuckaturen till en tegel eller betong ytan. Låt den torka.

•Mix stuckatur med mixern; Följ tillverkarens anvisningar exakt. Var noga med att blanda bara nog som ska användas i 1 1/2 timmar, och kommer förbli fuktiga inom denna tidsperiod (ta in i konto temperaturer över 60 grader också).

•Använd det första lagret av stuckatur med lägenheten slutade murslev om använda en trä yta. Detta lager bör 1/4 till1/2 tum tjock. Använd denna murslev att tillämpa ett lager av samma tjocklek på betong eller tegel ytan. Denna första lagret av stuckaturen över någon yta kallas scratch lagret.

•Linsskydd detta lager med det kliar verktyg med linjer 1/8 av en tum djup över hela ytan. vänta tills detta lager har stelnat bara något innan gör detta (vara säker på att inte vänta tills detta lager har stelnat helt).

•Dampen detta lager; att hålla stuckatur kontinuerligt fuktig kommer att säkerställa en starkare vägg och totalt slut. Över de närmaste 36 till 48 timmarna, medan de scratch lager botemedel, hålla detta lager fuktig av imma upprepade gånger med en trädgårdsslang som behövs. Hänsyn till de aktuella temperaturerna när du bestämmer hur ofta du gör detta.

•Mix en extra sats av stuckatur med mixern för det andra lagret; Detta kommer att kallas det bruna skiktet. Om du skapar en färgad stuckatur vägg, använda färgen på denna punkt.

•Använd det andra lagret av stuckatur med lägenheten är klar murslev till en 3/8 tums tjocklek; om ingen tredje lagret kommer att tillämpas (även känd som texturlagret), gäller detta skikt så att den totala tjockleken stuckatur är 7/8 av en tum i stället.

•Dampen detta skikt kontinuerligt för de närmaste 48 timmarna till fuktig botemedel; för att göra detta följer du anvisningarna som beskrivs i steg 9.

•Använd tredje lagret om du vill ge stuckatur en bestämd konsistens (detta steg är för dekorativa ändamål endast); Mixa ytterligare stuckatur och gäller mellan 1/8 och 1/4 tum tjock. Använda murslev utformningen av ditt val på detta lager; vissa typer av mönster är virvlade (uppnås genom troweling stuckatur i en båge rörelse), stöpplad, präglade, vågiga, travertin och mycket mer. Ytterligare stuckatur finns texturer

Tips & varningar

  • Stuckaturen bör inte tillämpas i extrema varma eller kalla temperaturer; gäller inte stuckatur om temperaturen är mindre än 40 grader eller över 60 grader, eller om det är alltför torr eller blåsigt. De idealiska förutsättningar att tillämpa stuckatur är inom intervallet 50-60 graders med mulen grumlighet. Man bör alltid komma ihåg att stuckatur bör anges och härda långsamt övergripande; om en inte kan undvika att tillämpa stuckatur i varma torra väder, bör en försöka att ge något slags skuggor för att skydda den från värmen. Vara säker inte till mix stuckatur, eftersom detta kan orsaka sprickbildning och dålig limning till den underliggande ytan så småningom; igen, måste man följa tillverkarens anvisningar exakt.