Hur ansöker jag om Cedar Rapids FEMA släp?

Hur ansöker jag om Cedar Rapids FEMA släp?

I juni 2008 var Cedar Rapids, Iowa, en av många samhällen ödelagda av skyfall och översvämningar. Översvämningarna gjorde hundratals människor hemlösa och förstörde många små och familjeägda företag i centrum. Dessa personer kan fortfarande behöva hjälp och kan behöva veta hur man ansöker om Cedar Rapids släpvagn genom Federal Emergency Management Agency (FEMA). Personer kan ansöka via Internet eller telefon.

Instruktioner

•Ta FEMA på 800-621-3362 om du väljer att ansöka via telefon.

•Log till "Disaster Assistance" sidan på FEMA.gov. Bläddra till mitten av sidan och klicka på "Leta upp och Ansök om katastrofhjälp inte relaterade till oljeutsläpp."

• Klicka på "startregistrering" under "Ansöka om bistånd omedelbart." Eller, om du väljer att fylla i ett frågeformulär från pre screening, kan du välja att göra det genom att klicka på "ta pre-screening frågeformulär." Detta alternativ ligger direkt till vänster om alternativet "Använd".

•Mata in de tecken som visas på nästa skärm. Detta är av säkerhetsskäl.

•Välj mellan "En espanol" och "På Svenska" alternativ på nästa sida. Dessutom kan du välja att läsa "Sökande Guide" som kommer att bekräfta om du eller din familj är berättigade till en FEMA trailer. För att vara berättigad till bostäder bistånd, måste du ha in för försäkringsförmåner och skadan till egenskapen omfattades inte. Du måste också vara medborgare i Förenta staterna. Hemmet måste vara din bostad och du måste vara för närvarande inte att bebo detta residens. Om du har andra hyresfria bostäder kan du inte vara berättigade till en FEMA trailer.