Hur ånga rena golv kakel injekteringsbruk

Steam rengöring är ett effektivt sätt att rengöra smutsiga kakel injekteringsbruk utan att använda starka kemikalier eller spendera en hel del tid på dina händer och knän skura golvet. Handheld ångtvättar är bekvämt och användbart för denna uppgift men du kan också använda upprätt ångtvättar som kan hyras från vissa byggvaruhus eller livsmedelsbutiker. Se till att du köper det ordentlig rengöring rengöringsmedlet för ditt steam cleaner för att uppnå bästa möjliga resultat.

Instruktioner

•Tydligt kakel golvet genom att ta bort några objekt som papperskorgar eller bord och stolar. Du behöver inte flytta stora apparater men tänk på att du kommer bara att kunna rengöra fogarna där golvet är utsatt.

•Sweep och mopp golvet för att ta bort så mycket smuts som möjligt innan du börjar ånga rengöring.

•Fyll ångtvätt enligt anvisningarna av ett visst varumärke för cleaner du använder. De flesta ångtvättar använder en blandning av vatten och diskmedel. Om du hyr renare, bör du kunna köpa krävs tvättmedel från samma butik.

•Vrid ånga renare på och börja städa i ena hörnet av rummet. För handhållna ångtvättar, rikta munstycket på renare på bruket att ta bort smuts och fläckar. Upprätt ångtvättar, som liknar dammsugare, skjuts tillbaka och tillbaka över golvet på samma sätt skulle du dammsuger mattan.

•Rengör en liten del av golvet i taget och torka fogarna omedelbart med en ren handduk om smuts framhärdar. Smutsen ska lossna lätt efter injekteringsbruk har varit kokt.

•Fortsätt att ånga rengöra hela klinkergolv. Bo på golvet i minst två till tre timmar efter att du slutfört rengöring så att golvet för att torka helt. Om fogarna är fortfarande fuktig efter några timmar, torka fogarna torrt med en handduk innan du börjar tätning.

•Använd en sealer att injekteringsbruk när det är helt torrt. Detta hjälper skydda injekteringsbruk från spill och smuts och göra framtida rengöringen lättare. Injekteringsbruk tätningsmedel finns på golv och hem förbättring butiker och har ofta en applikator bifogas flaskan för din bekvämlighet. Om flaskan inte innehåller en applikator, Använd en liten pensel till direkt gälla injekteringsbruk sealer.