Honeywell termostat Problem: Fan kör

Om du nyligen har installerat en Honeywell termostat och meddelande om fläkten körs oberoende av de inställningar du väljer, är det sannolikt felaktigt wired. Även om en professionell installerat din Honeywell termostat, kan ett enkelt misstag lämna din fan dygnet runt. Detta är inte ovanligt, eftersom de flesta Honeywell termostater har flera trådar av olika färger och en missriktad anslutning kan orsaka operation problem. Du kan lösa problemet själv och behöver inte anlita en professionell elektriker.

Instruktioner

•Hitta din installation eller ägare manual för din Honeywell termostat. Om du inte kan hitta det, besök Honeywells hemsida och gå till "Termostater" länken under fliken "Produkter" Välj din modell och ladda ner manualen.

•Stäng av kretsbrytaren driver din Honeywell termostat på elektriska huvudpanelen i hus, garage eller källare.

•Dra eller pop bort termostaten täcka med en flat skruvmejsel, utsätta monteringsskruvar.

•Unfasten monterings skruvar med en stjärnskruvmejsel och dra din Honeywell termostat från väggen.

•Inspect varje tråd att säkerställa att alla kablar är anslutna; också beakta specifika hur varje tråd är ansluten. Konsultera manualen och kontrollera varje tråd en efter en för var och en är rätt ansluten till lämplig terminal. Koppla bort någon felaktigt placerade tråden genom att lossa iken terminal skruvarna med en skruvmejsel och Anslut trådarna till rätt terminal.

•Tryck ledningarna tillbaka in i hålet i väggen och tryck på Honeywell termostat mot väggen, rikta in hålen i termostaten att hålen i väggen. Sätt och dra åt montering med en skruvmejsel. Sedan ersätta locket och vända kretsbrytaren rygg på finish.