Homestead landskapsplanering idéer

Homestead landskapsplanering idéer

Homestead landskapsskötsel idéer lägga till attraktiva element och en touch av personlighet i din fastighet. Det spelar ingen roll om du försöker att skapa skugga på din gräsmatta eller öka ditt hem försäljningspriset--ändlösa material och idéer finns. Kombinera vattenfall och blomma trädgårdar att ge din hemman en fantasy känsla, eller rustik stödmurar och en damm för att ge det en land känsla. Bara mixa och matcha olika element att hitta ett hemman landskap som passar dina behov.

Dekorativa Staket

Dekorativa Staket är användbara för konstnärliga och skyddande syfte. Ett kort staket kan fungera som trim runt en köksträdgård och en tall stängsel kan tjäna som skydd från främlingar. Populära dekorativa Staket inkluderar vita trä staket, trä galler staket, staket tvinnad aluminium järnväg, scroll-toppad järn säkerhet staket och tjock staplade stengärdsgårdar.

Dekorativa dammar

Vatten dekorationer kanske inte lämplig för året runt bruk, men även en dränerad damm täcks av snö har en konstnärliga överklagande. En dekorativ damm kan bestå av en enkel, pebble-fodrade damm fylld med vatten eller en utarbeta, rock-trimmade damm fylld med vatten, fisk och fontäner. Små dammar är mycket populär för orientaliskt tema landskapsarkitektur och kan innehålla små broar, boardwalk kantning och ön lusthus.

Blomma trädgårdar

Landskapsarkitektur med blommor är ett enkelt sätt att lägga till färg till din hemman. Trädgården kan vara små, med trimma runt kanterna, eller de kan vara upphöjda bäddar. Dekorationen kan vara valfri form, från en tunn rektangel tulpaner som gränsar till en uppfart till små cirklar av rosor accenting varje sida av en utfärda utegångsförbud för.

Gräsmatta öar

Gräsmatta öarna är stora, rundade växt sängar mitt i en öppen, gräsbevuxen yta. Öarna lägga till textur och kontur i en tråkig landskap. Skillnaden mellan en gräsmatta ö och en rund blomma trädgård är att en ö kombinerar ett sortiment av dekorationer, såsom träd, buskar, blommor, statyer och fontäner. De flesta gräsmatta öarna består av höga objekt i de mellersta och korta objekt runt kanterna för estetisk balans.

Uteplatser och däck

Uteplatser och däck fungera som plana ytor för utemöbler, såsom bänkar och grill. Skillnaden mellan en uteplats och däck är att en uteplats bygger spola till marken och ett däck sitter på en upphöjd plattform ovanför marken. Trä, sten och kakel är populära val för en uteplats eller däck golv. Trä, sten, metall, glas och plast är populära val för uteplatsen eller däck räcke.

Stödmurar

Multilevel landskapsplanering med kantiga linjer kräver stödmurar för att hålla smuts i de höga nivåerna rinner i en låg nivå. Utan en stödmur ändras silhuetten av landskapet från staplade lådor till en enkel kulle. Barriären väggarna består oftast av trä, sten, cement eller tegel.