Hjärtformade tropiska krukväxter

Hjärtformade tropiska krukväxter

Få saker kan framkalla andan i tropikerna i ditt hem bättre än en grönskande skärm av tropiska krukväxter. Att välja växter med hjärtformade blad läggs den extra fördelen av en oemotståndlig touch av romantik till din skärm. Tropiska växter är inte svårt att växa i huset så länge du uppmärksamma deras ljus och vatten behov. De flesta av dem ger många års färg och bladverk.

Caladium

Lätt är den mest populära av de hjärtformade Tropicals, växter i Caladium släktet uppskattad för sina stora lämnar trimmade i grönt med röda, rosa eller lavendel centra. Caladiums behöver ljusa men indirekt ljus och kan också växa utanför i södra delen av USA. Alla delar av växten är giftiga, så de måste hållas borta från barn och djur.

Anthurium

Anthurium är show-off tropiska insamling. Mörkgröna, glänsande, hjärtformade blad omger röda, rosa eller lavendel hjärtformade blommor på denna lätt att växa växt. Den föredrar grova odlingssubstrat av torv, pinjebark och perlit och får torka ut mellan vattningarna. Anthurium också behöver mycket indirekt solljus och kommer inte att blomma utan tillräckligt med ljus.

Elefantöron

Elephant öra växten presenterar den mest traditionella hjärta formen i dess bladverk. Utbredningsområdet variationer i färg från en gräsbevuxen grön genom en nyans så mörkt det ser svart. De älskar sol, värme och fukt. Elefantöron växa från en tuberös lampa och kan odlas utanför om lökarna är lyfte och lagras över vintern. Inne, måste de odlas i stora krukor, hålls fuktig och gödslade regelbundet.

Hjärtat Fern

Hjärtat fern växer i knippen på svarta stammar. Det kräver massor av fukt och växer bäst dess kruka som placeras på klippor hålls täckt med vatten. Hjärtat fern kräver också en bördig jord som African violet planteringsjord mix. Hålla jorden ständigt fuktig men inte blöt, och denna växt behöver en regelbunden imma med varmt vatten.

Philodendron

En av de enklaste hjärtformade växterna att växa är philodendron. Liksom dess tropiska kusiner gillar denna växt massor av indirekt ljus och en enstaka bra blötläggning. Låt det torka mellan vattningarna för att förhindra rotröta och philodendron kommer fylla din mantel eller toppen av en bokhylla.