Hemmagjorda kläder linjer

Hemmagjorda kläder linjer

En av de största pengarna drainers för alla hem är torktumlaren. Torktumlare förbrukar mycket el när anställd. Även om torktumlare används vanligtvis för torkning kläder som är våt från tvättmaskin, torktumlare eller hur & rsquo; t verkligen behövs. Många använder fortfarande ett klädstreck för att torka sina kläder naturligtvis. Installera din egen klädstreck kan spara pengar och få jobbet när så. Du kan installera din egen klädstreck på en mycket liten budget och ett par timmars tid.

Instruktioner

•Lay ner varje 4-av-4 inlägg. Sätta en 4-fots cross arm på den övre änden av varje 4 x 4. Varje inlägg bör bilda en "T" form. Spika det argt beväpnar in i 4x4s så att de behåller formen "T".

•Använd en spade att gräva en 1 & frac12; - fots - djupa hål i din bakgård. Bestämma hur mycket utrymme du vill ha mellan de två klädstreck inlägg och sedan gräva ett hål med samma djup.

•Mix din betong blanda med vatten per instruktionerna på din konkreta mix påse. Sätta längst ned i en T-formad post i ett hål. Häll din konkreta mix i hålet runt den T-formade posten och vänta på att lösa.

•Upprepa processen på det andra hålet. Rikta in de två T-formade inlägg så de möter mittemot varandra. De bör vara samma höjd eftersom du grävt samma djup för varje hål.

•Tie klädstreck tråd med en knut till båda ändarna av en cross arm, och sedan dra över och Knut runt ändarna av andra cross arm. Tillämpa klädnypor för att hålla dina kläder på klädstreck.