Hemgjord trädgård vattenfall

Hemgjord trädgård vattenfall

Skapa en bakgård retreat kan inkludera tillägg av en trädgård vattenfall. Ett vattenfall kan skapa en lugnande ljud och erbjuder en avkopplande plats att koppla av i din bakgård. Att göra din egen trädgård vattenfall personifierar det och låter dig använda material som finns i ditt område. Leveranser kan köpas i ett vattenfall kit eller separat. Slutresultatet är en avkopplande tillägg till din trädgård som hela familjen kan njuta av.

Instruktioner

•Välj en plats för din trädgård vattenfall så att den kan avnjutas i din trädgård och från Fönstren i ditt hem. Bestämma bästa att införliva ditt vattenfall i din befintliga landskap. Anser att närheten till en elektrisk källa. Kontakt kabel, elektriska och telefon företag innan gräva området vattenfall. De kommer till ditt hem och markerar områden där kablar och linjer är begravda så att du kan undvika dessa områden.

•Collect stenar och stenar från din gård eller neighborhood om möjligt. Om ingen är tillgängliga, kan du köpa dem från lokala plantskolor eller landskap företag. Samla in tillräckligt för att skapa den visuella effekt som du vill.

•Dig ut ett område i din gård eller trädgård för att kärlet för vatten. Det bör vara djupt nog att vattnet täcker pumpen av några inches. Placera en förformade liner i rymden. Fyll kärlet med vatten.

•Placera en dränkbar vattenfall och filter pump i kärlet. Du kan köpa dessa pumpar från trädgård butiker eller vattenlevande centra. Storleken på pumpen beror på mängden vatten sprids ut över klipporna. Koppla in pumpen i ett kärl och prova vara att pumpen fungerar innan du fortsätter. Pumpen bör ha en GFI (marken fel brytaren) switch som kommer att garantera säkerheten när du använder det i vatten. Växeln GFI stoppar flödet av El om det bör finnas något läckage av elektroner som potentiellt kan orsaka elektrisk stöt.

•Sätt slangar till filtret genom att trycka det på vatten utlopp hamnen. Placera slangen kommer från pumpen så att vatten kan riktas från kärlet till klipporna skapa vattenfallet. Diametern på slangen beror på bifogad fil enheten på pumpen. Längden på slangen bestäms av storleken på vattenfall. Skär slangen till önskad längd med en vass kniv. Bifoga en 1/2-tum eller längre bit av koppar eller stål rör till slutet av slangen direkt vattnet över vattenfallet.

•Construct vattenfall av klippor och stenar du har samlat in. Placera dem som du väljer att skapa en stenig kaskad. Täcka pump och slang med stenar. Lägga till små anläggningar för att lägga till ränta och dimension till din vattenfall. Lika delar vatten, stenar och växter att tillhandahålla den bästa balansen, bör du inkludera enligt kunniga hemlagad.

•Koppla in pumpen och titta på vattnet kaskad över klipporna. Göra justeringar som behövs för att skapa utseendet du föredrar.

Tips & varningar

  • Ta bort stenar och pump och rengöra regelbundet för att hålla din vattnet klart. Tydlig skräp från pumpen om det ackumuleras.
  • Håll små barn borta från området vattenfall för att undvika eventuell skada.